MIK Miskolci Ingatlangazdálkodó Zrt.

A Holding tagvállalatai is segítenek

2010-06-07 17:53

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Az árvízi katasztrófa első napjai óta folyamatosan igyekeznek segíteni a Miskolc Holding tagvállalatai is. A cégek munkatársai nem csupán Miskolc árvíz sújtotta területein vannak jelen, külön felkérés nélkül segítenek a város közvetlen környékén súlyos kárt szenvedett településeknek is.

arvz1.jpgAz AVE Miskolc Kft.-t több vonatkozásban is érinti a kialakult árvízi helyzet, a cég 480 köbméter hulladékot és lomot szállított, illetve szállít el a diósgyőri városrészt érintő áradás miatt. A Miskolci Ingatlangazdálkodó Zrt. a Szinva áradásakor 4000 homokzsákot szállított az érintett területre, s gondoskodtak négy család átmeneti elhelyezéséről is.
A Miskolci Városgazda Kft. a katasztrófahelyzet óta kisegítő logisztikai központként működik. Telephelyükön időben előkészítenek minden olyan eszközt, amelyre a védekezésnél szükség lehet.

A MIHŐ Miskolci Höszolgáltató Kft. a természeti csapás miatt idén nem rendezi meg vállalati napját. A cég vezetése és kollektívája úgy döntött, hogy a rendezvény költségeinek az összegét az árvíz károsultjainak megsegítésére fordítja.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2024-03-02 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!