Bulvár

Mai horoszkóp

2009-11-28 09:29

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE horoszkop1.gif

BakMuszáj a mai napot a családodnak szentelned. Természetesen az a jó, ha ezt nem érzed kényszernek, és ha szereted őket, akkor nem is lehet az. Látogasd meg a szüleidet! Beszélgess kicsit az édesanyáddal! Kérdezd meg, mi foglalkoztatja! Ezzel érzékeltetheted, hogy törődsz vele. Fontos neki, hogy figyelj rá. Mindenki vágyik a szerettei figyelmére. Ő sem kivétel.

Vízöntő 
Végre hétvége van. Használd ki! Például elutazhatnál a barátaiddal. Ha hívnak, mindenképpen menj! Meglátod, remek kikapcsolódás lesz, és most pont erre van szükséged, vagyis hogy ki zökkenj a mindennapos gondokból. Ha nem utazol, akkor legalább sétálj egy nagyot! A környezetváltozás miatt jó lenne, ha olyan helyre mennél, ahol még nem jártál. 

Halak
 Hétvége van, mégis a munka, a pénz foglalhatja le a gondolataid nagy részét. Ha dolgoznod kell, akkor ma nagyszerűen tudsz teljesíteni. Ez hamarosan meghozza az eredményt. Ha nem kell dolgoznod, akkor ma add át magad a pihenésnek! Fordítsd a figyelmed a lazításra! Szükséged van töltődésre, máskülönben nem fogod bírni a jövő heti „strapát”. 

Kos
A mai nap a hét legjobb napja a számodra. Minden szempontból remek formában leszel. Ennek most a legnagyobb nyertesei a barátaid és a gyerekeid lesznek. Mindenképpen tölts velük ma valamennyi időt! De ettől függetlenül is kár lenne a sok energiát parlagon hagyni. Csinálj valami produktív dolgot! Fesd ki a konyhát, vagy menj edzőterembe! 

Bika
Ne frusztráljon, ha ma nem tudod felvenni mások ritmusát! Mindig, de ma különösen fontos, hogy a saját tempódban élj! Ha nem így teszel, akkor olyan felesleges stressznek teszed ki magad, ami törvényszerűen lebetegít. Inkább ma pihenj! Ne tervezz túl megerőltető programot! Ne feledd, hogy hétvége van, ami a lazításról és a kikapcsolódásról szól.

Ikrek
Neked lételemed a társaság és a társalgás. Akkor érzed jó magad, ha sok ember vesz körül, akikkel lehet eszmét cserélni. Épp ezért ma menj ilyen társaságba! Élvezd, hogy érdekes témákról hallhatsz, tanulhatsz! Őrizd meg a nyitottságodat, és hagyd, hogy a másik beszélhessen! Most a hallgatásból többet profitálhatsz.

Rák
Igaz, hogy ma már hétvége van, mégis sokat jár az eszed a munka, a pénz és az egzisztenciális jövő körül. Ha ma dolgoznod kell, akkor nagyon meg fogja érni. Teljes elánnal dobd be magad! Pont annyi nyereséget fogsz kivenni, amennyi lelkesedést beleteszel most. Ez az energiamegmaradás törvénye szellemi síkon. Ha ezzel tisztában vagy, nem lesz nehéz. 

Oroszlán
Döbbenetesen sok lesz ma az energiád. Kár lenne, ha nem kezdenél vele valamit. Keress olyan feladatot, amit már halogatsz egy ideje! Most gyorsan túljuthatsz rajta. Legyen ez takarítás, pakolás, átrendezés. Az a jó, ha fizikailag is leterheled magad, ugyanis ezek az energiák olyanok, mint a villám: bele kell vezetni valamibe őket, hogy ne romboljanak. 

Szűz
Nincs kizárva, hogy ma többen pörögni fognak körülötted ezerrel, te pedig értetlenül nézed őket. Nincs veled semmi baj. Nem kell átvenned vagy felvenned az ő fordulatszámukat. Mindenki a saját tempójában végezze a dolgát! Te is! Ha magadra erőlteted mások stílusát, akkor garantált, hogy rövid időn belül le fogsz robbanni. Nem éri meg, ezért semmiképp se tedd!
    
Mérleg
Ma mindenképpen mozdulj ki otthonról, ugyanis több fontos találkozás is vár rád. Menj társaságba, és beszélgess minél több emberrel! Figyelj, hogy mit érzel, kivel van dolgod! Ha így teszel, nem mehettek el egymás mellett észrevétlenül. Természetesen maradj hű, ha van párod! A beszélgetés ártalmatlan dolog. Ha féltékeny a párod, akkor vond be őt is! 

Skorpió
Bár ma már hétvége van, de intenzíven foglalkoztathat a pénz és a karrier kérdése. Ha bármit tehetsz a siker érdekében most, akkor tedd meg! Ha nem, akkor hagyd ezt, de mindenképpen szervezz aktív programot mára! Ne gubózz be! Most a mozgás lesz a legjobb hatással rád. Sportolj, kirándulj, sétálj stb.! Minél többet mozogsz, annál jobban leszel.
  
Nyilas
Olyan módon és olyan könnyedén tudod ma kifejezni magad, ami segíthet, hogy bárkivel megtaláld a megfelelő stílust. Épp ezért érdemes mára időzítened nehezebb, kínosabb megbeszélést. Most bármit sikerülhet tisztázni. Olyan ügyben is előrelépés történhet, amiben az utóbbi időben reménytelen volt. Használd ezt ki! Fordítsd a saját javadra!
Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-08-14 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!