Bulvár

Előzetesben a miskolci rabló

2009-11-26 14:19

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Kisgyermekével sétáló édesanyára támadt egy férfi Miskolcon. A rendőrség elfogta a bűncselekmény elkövetésével alaposan gyanúsítható elkövetőt.

Egy középkorú férfi megszólított, majd bántalmazott egy gyermekével sétáló miskolci nőt még októberben. A támadó pénzt követelt és amikor nem kapott megütötte a sértetett. Az édesanya földre esett pénztárcáját a támadó magával vitte a benne lévő iratokkal, bankkártyával, készpénzzel együtt, majd elmenekült a helyszínről.
A nyomozás adatai alapján felmerült annak a gyanúja, hogy a bűncselekményt Sz. Gy. 50 éves miskolci férfi követte el. A tettessel szemben rablás, készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés, valamint visszaélés okirattal vétsége miatt indított eljárást a rendőrség. A bűnügyi őrizetbe vett elkövetőt a rendőrség előterjesztése alapján a bíróság november 24-én előzetes letartóztatásba helyezte.
A gyanúsított ezidáig négy alkalommal volt büntetve magánlaksértés, garázdaság vétségének, testi sértés vétségének, valamint súlyos testi sértés bűntettének elkövetése miatt, és jelenleg felfüggesztett büntetés hatálya alatt áll.

MRFK: Kommunikációs Iroda 


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-07-07 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!