Bulvár

Mai horoszkóp

2009-11-24 08:37

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE horoszkop1.gif

Kos (március 21. - április 20.)Kos Ha még egyedülálló vagy, akkor egy nagyon fontos randi előtt állhatsz, ezért érdemes arra kellőképpen felkészülni. A napod nagy részét ugyan ábrándozással töltöd, de inkább próbálj a földön maradni, és ne tervezz túlságosan előre, mert csalódás érhet.

Bika (április 21. - május 20.)
Bika Ma tisztában vagy azzal, hogy kissé csendes, visszahúzódó és barátságtalan lehetsz a környezetedben lévőkkel szemben, ezért megpróbálsz ma mindenféle kontaktust elkerülni. Ez azonban kivitelezhetetlen, úgyhogy csak önuralom és játssz a túlélésre.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Ikrek Borzasztóan unhattad magad az elmúlt napokban, ezért mára olyan programokat szervezhettél magadnak, amelyeket már nagyon régóta terveztél. Szerencsére megtaláltad a megfelelő partnert a kikapcsolódáshoz, akivel nagyon kellemes órákat tölthettek ma együtt.

Rák (június 22. - július 22.)
Rák Jobban tennéd, ha nem hagynád magad átverni és rábeszélni az akciókra, és az sem ártana, ha a vásárlást a leértékelések időszakában intéznéd. Sajnos most nem nagyon engedheted meg magadnak, hogy ész nélkül költekezz, de ne aggódj, mert ez hamarosan változni fog.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)
Oroszlán Végre beért a gyümölcse egy több hónapos flörtölésnek, és már együtt tervezgetitek a következő hónapokat, ünnepeket, sőt még az is lehet, hogy a nyaralást is. Ez persze nagyon biztatóan hangzik, de ne vakítson el teljesen a rózsaszín köd, maradj észnél.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)
Szűz Az utóbbi napokban kissé ingerült lehetsz, nem is csoda, hiszen kezdenek összecsapni a fejed fölött a hullámok. Szedd végre össze magad, és készíts egy pontos tervet a dolgaidról, az estédet pedig szánd végre arra az emberre, akit mindennél jobban szeretsz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)
Mérleg Mások igazságtalan kritikái kissé felzaklathatnak ma téged, ám ha hangosan és támadva reagálsz a hallottakra, akkor csak még inkább alátámasztod azokat. Inkább próbáld meg visszafogni magad, és mosolyogj egyet az alaptalan vádakon.

Skorpió (október 24. - november 22.)
Skorpió A nagybevásárlást igyekezz még ma elintézni, hiszen a következő napokban egyáltalán nem lesz időd az ilyen fajta tevékenységre. A nagy sietségben azonban mégiscsak érdemes odafigyelned a minőségre, nehogy aztán megbánd a döntésedet.

Nyilas (november 23. - december 21.)
Nyilas Egy kedves telefonhívás igazán felvidíthatja a napodat, és ha minden jól megy, akkor az estéd is igen jó hangulatban telhet. Ha azonban mégsem vagy túl kommunikatív hangulatban, akkor érdemes otthon maradnod a kedvenc könyved társaságában.

Bak (december 22. - január 20.)
Bak Ma sokkal több energiára lesz szükséged, és ezzel te is tisztában vagy. Talán éppen ezért indul olyan nehezen a mai napod, de ha beleveted magad a feladatokba, akkor azt érdemes teljes erőbedobással csinálni. Legyél szorgalmas, és sokkal hamarabb lesz eredmény is.

Vízöntő (január 21. - február 20.)
Vízöntő Nagyon kellemes napra ébredhettél, és végre semmilyen nyomasztó feladat nem vár rád. Most megengedheted magadnak, hogy a saját, komótos tempódban végezd a teendőidet, hiszen idegeskedned ma igazán fölösleges.

Halak (február 21. - március 20.)
Halak Komolyabb eszmecserékre nagyon is kiváló lehet a mai nap, ráadásul jutalmat, vagy akár dicséretet is kaphatsz azért, mert néhány, számodra igen fontos személy kívánságát teljesíteni tudtad. Ezt az odafigyelést megérdemelték, de te is megkapod majd méltó jutalmadat.

 

 Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-05-29 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!