Bulvár

Mai horoszkóp

2009-11-23 08:24

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE horoszkop1.gif

Kos(3.21 - 4.19)Munkahelyeden kritikusnak érzed a helyzeted, egyre csak elárasztanak munkával, úgy érzed azonban, hogy ezt senki nem értékeli. Ez csak egy átmeneti állapot, nemsokára minden a régi lesz.

Bika(4.20 - 5.20)
Óvakodj a túlzásoktól, mert most hajlamos leszel rá és ezt a környezeted most egyáltalán nem fogja értékelni. Egy kisebb, de kellemes hír okoz majd örömet számodra, amely egy igazán új színfoltot fog hozni az életedbe.

Ikrek(5.21 - 6.21)
Azok akik túlzottan rád támaszkodnak, kezdenek kihasználni téged és a helyzetet. Legyél az eddigieknél jóval óvatosabb.

Rák(6.22 - 7.22)
Totálisan elmaradtál a munkákkal a hivatásodban és az otthoni teendőkben egyaránt. Az utóbbi időben hagytad tornyosulni és felgyülemleni a feladatokat, vigyázz, mert közel jársz hozzá, hogy rád boruljon.

Oroszlán(7.23 - 8.22)
Olyan események következhetnek be a mai napon, amelyek előre láthatóak voltak, azonban te egyáltalán nem akartál tudomást venni róluk. Sajnos most ennek a levét fogod meginni.

Szűz(8.23 - 9.22)
Tévedésedért, most nagy árat kell fizetned. Igyekezz belátnod, hogy hibáztál és helyrehozni azt, ami még helyrehozható. Ha mindenáron tetszeni szeretnél a világnak, új frizurával, sminkkel és ruhákkal próbálkozz.

Mérleg(9.23 - 10.22)
A mai nap egy adott élethelyzeten belüli új kezdet lehetőségét ígéri, ám az rajtad áll, hogy akarsz-e ezzel a lehetőséggel élni.

Skorpió
(10.23 - 11.21)
Kissé nosztalgikus hangulatba keveredsz, sokat fogsz töprengeni régmúlt dolgokon, kellő időt fogsz tölteni emlékek újraélésével. Néha erre is szükség van, hogy a kijelölt úton megfelelő irányba tudjunk menni.

Nyilas(11.22 - 12.21)
Pazar ötletekkel állhatsz elő, kreativitásod mérhetetlen erővel működik. Használd ki ezt a helyzetet, mert remek megvalósításokra is számíthatsz.

Bak(12.22 - 1.19)
Gyerekkorában az ember folyamatosan felnőne, a nagyok életét élné. Felnőttként viszont visszasírjuk a gyermekéveket. Te azonban mindig képes vagy gyermek maradni, sosem nősz fel igazán. Ez egy ritka, de annál jobb tulajdonság.

Vízöntő(1.20 - 2.18)
Figyelj az egészségedre, kevésbé zsírosabban étkezz és lényegesen többet kellene mozognod. Most pedig különösen fontos, hogy sok folyadékot vigyél be szervezetedbe.

Halak(2.19 - 3.20)
Környezeted hidegnek és ridegnek lát, kissé jobban ki kellene mutatnod az érzelmeidet. Ma akár keményszívűnek is elkönyvelhetnek egy döntésed miatt, legalább magyarázd meg, érzékeltesd másokkal, hogy mi vezérelt elhatározásod során.
Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-06-05 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!