Bulvár

Cozma- gyilkosság: megszólalt Sztojka

2009-11-22 15:59

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Nem érzi magát bűnösnek, nem látta, ki szúrt – nyilatkozta Sztojka Iván a Cozma-gyilkosság egyik gyanúsítottja. Az enyingi férfi kilenc hónapja van rács mögött, jelenleg a kecskeméti börtönben ül.

 A román kézilabdázót, Marian Cozmát februárban késelték halálra az egyik veszprémi szórakozóhelyen, két társát pedig súlyosan megsebesítették. Három férfit gyanúsít a rendőrség azzal, hogy részt vett a gyilkosságban, de egyik sem vállalja magára a halálos szúrásokat. Az ügy egyik gyanúsítottja, Sztojka Iván azt állítja: egy rossz pillantás miatt robbant ki a tragikus verekedés. Sztojka azt mondta, sógora születésnapját ünnepelte a veszprémi diszkóban.
- Azt vettem észre, hogy Győző közelebb lép hozzám és mondja, hogy őt figyeli az a magas srác. És rámutatott, most már tudom a nevét, Cosmára. Én ránéztem Cosmára, hogy ki ez a magas ember és láttam, hogy csókolózik a barátnőjével, és Győzőt nézi" – nyilatkozta az RTL Klubnak Sztojka Iván.

A gyanúsított szerint minden gyorsan történt. Kitört a verekedés, repültek a székek és törtek az üvegek. A tömeg kifelé menekült, Sztojka megkereste a többi társát, és ők is az utcára mentek. Akkor látta meg, hogy Marian Cosma a földön, az út közepén fekszik, azt állítja, nem tudja, ki szúrta meg, mert nem látta.

Propeller/RTL Klub


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

  • 2009-11-22 16:07

    miserables

    Bizonnyára emlékezet kiesés vagy bodult állapotban voltak.Nosza NORMÁL országban a rendőr beígérné neki 50 év letöltendöt ,azonnal megsúgná ki volt a gyilkos.

Miskolc TV mai műsora

2020-06-05 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!