Bulvár

Mai horoszkóp

2009-11-21 08:06

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE horoszkop1.gif

Bak: Végre itt a hétvége. Érdemes lenne ma elutazni, vagy kirándulni a barátaiddal. Menjetek valami kellemes fürdővárosba! Nagyon jót fog tenni, ha „kiáztatjátok, kimossátok” a hét gondjait. Ha ehhez nincs kedved, vagy módod, akkor otthon készíts fürdősóból, vagy illóolajból fürdőt, és lazíts benne! Olvass utána, hogy milyen gyógynövénynek, milyen hatása van!

Vízöntő
Ma a passzivitáson, sőt a pihenésen legyen a hangsúly! Szerencsére ma már hétvége van. Így valószínűleg nem kell dolgoznod. Nélkülözhetetlen, hogy kialudd végre magad. Az idegeid fogják felmondani a szolgálatot, ha nem teszed. Nagyon fárasztó hét áll mögötted. Muszáj a lemerült elemeidet feltöltened, máskülönben le fogsz betegedni.

Halak
Ha ma váratlanul meghívást kapsz egy barátodtól, akkor mondj igent, és menj! Remekül fogod érezni magad. Nem baj, hogy nem volt időd felkészülni. Az se baj, ha nem viszel semmit, vagy csak valami kisebb dolgot. Az ilyesmi nem számít barátok között. Ha számítana, akkor nem neveznétek barátságnak. Hiszen a barátok elnézőek, és megértőek egymással.

Kos
Nem baj, ha ma szánsz egy kis időt a jövő megtervezésére. Fontos, hogy legyenek céljaid, amelyeket időnként pontosítani kell. De ez nem jelentheti azt, hogy annyira előre futsz, hogy nem vagy jelen. Vagyis gyere vissza a jelenbe! A legegyszerűbb, ha megállsz egy pillanatra, és az érzékszervi érzékelésre koncentrálsz: ízekre, hangokra, szagokra, stb.

Bika
Itt az ideje, hogy pontosítsd a célodat. A mai nap alkalmas arra, hogy megállj egy pillanatra, felemeld a fejed, és megnézd, hogy jó felé haladsz-e. Nem sodródhatsz céltalanul, mert akkor sehova sem jutsz. Vagy azt veszed észre, hogy olyan helyzetbe kerülsz, amit nem is gondoltál volna. A legtöbb ember ezért nevezi az életét csődnek. Te ne kövesd el ezt a hibát!

Ikrek
Most már hétvége van. Ne ma akard megváltani a világot! Ne dolgozz! Otthon is töltheted hasznosan az időt. Nézz körül, mennyi minden vár rád! Jó pár darabot meg kéne varrnod, van, amit meg kéne ragasztanod, stb. Ezek maguktól nem fognak megtörténni. Vedd számba, mi a legsürgetőbb, és kezdd azzal! Ha jut időd, és van még kedved, akkor folytathatod.

Rák
Még ma is a párkapcsolat lesz a központi témád. Fontos, hogy a pároddal ne egymás mellett, hanem együtt éljetek! A kettő között az a különbség, hogy figyeltek-e egymásra, vagy csak elviselitek egymást. Ne essetek ez utóbbi hibába! Mert ettől meghal az a szeretet, ami összekapcsolt titeket. Ne ijedj meg, még nem késő visszahozni az egészet!

Oroszlán
Remek alkalom a mai nap, hogy az egészségeddel foglalkozz! Nem várhatod el a testedtől, hogy jól szolgáljon, ha nem adod meg neki mindazt, amire szüksége van. Sajnos nem kaptál születésedkor használati útmutatót. De volt jó pár éved, hogy kitapasztald, mi tesz jót, és mi nem. Pl. az alkohol, a kialvatlanság, a sok bosszankodás biztosan nem.

Szűz
Ha lehet fokozni a jót, akkor ma a tegnapinál is jobb formában leszel. Végre olyan napok jönnek egymás után, amikor nem kell idegeskedned, és aggódnod. Tudatosítsd, hogy ez a te normális működési módod! Nem az a természetes, hogy folyton „tüzet oltasz”. Természetesen, ha arra van szükség, akkor megteszed. De ne erre rendezkedj be! Hanem a harmóniára.

Mérleg
Ma a szüleiddel, különösen az édesanyáddal kell foglalkoznod. Persze az az igazi, ha nincs benne a „kell” szó. Ne felejtsd el, hogy ők se lesznek fiatalabbak! Egyre nehezebb lehet „elviselni” a kritikus megnyilvánulásaikat. De tudnod kell, hogy nem rossz indulatból mondják. Szólhatsz, ha nagyon zavar. De ezt tedd tisztelettel, és szeretettel a hangodban!

Skorpió
Menj ma kirándulni, vagy utazz el! Ez a nap kifejezetten kedvez ezeknek a programoknak. Ülj be az autódba, vagy szállj fel a vonatra, és látogass meg egy kellemes helyet! Mehetsz városnézésre, vagy hegyet mászni. Esetleg egy borkóstolásra is benevezhetsz, ha nem te vezetsz. Vagy tölts ott egy éjszakát! Izgalmas kaland hirtelen úgy dönteni, hogy nem utazol azonnal haza.
 
Nyilas
Még ma is többnyire a pénzen fog járni az agyad. De ma már pozitívabban látod a helyzetedet. Ez a hozzáállás sokkal jobb lehetőségeket fog eléd hozni. De ne feledd, hogy hétvége van! Jusson idő kikapcsolódásra, szórakozásra, a barátokra, és a családodra is! A legjobb, ha mindenkivel előre egyeztetsz. Nem várhatsz el rugalmasságot. Sajnos nem mindenki képes erre.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-08-04 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!