Bulvár

A Sláger kivonul az országból

2009-11-21 02:06

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A Sláger Rádió, melyet az utóbbi napokban 150 000 ember hallgatott az interneten nem harcol tovább, elhagyja az országot.

Sláger Rádió engedélye november 18-án lejárt. A rádió vezetői még az utolsó napon is reménykedtek abban, hogy tovább építhetik a legerősebb rádiós márkát. A rádió honlapján a tulajdonos számol be a döntésről:
 
- A Sláger Rádió amerikai tulajdonosa, az Emmis Corporation, a mai napon nehéz döntést hozott: jelenleg nem kívánja folytatni az analóg műsorszolgáltatást Magyarországon. Nagyon fájdalmas döntés ez számomra is. Borzasztóan sajnálom, és nem csak az Emmis és a Sláger Rádió dolgozói miatt, hanem azért is, mert Magyarország olyan állam, ahol ilyen helyzet kialakulhat – hangsúlyozta közleményében Jeff Smulyan, az Emmis tulajdonosa.- Annyira sok hallgató állt mellénk, mindenki minket szeretett volna hallgatni, ezért is tartottuk kötelességünknek, hogy ha eleinte nem is országos frekvencián, de szóljunk valahol. Az elmúlt napokban napi 150.000 ember hallgatott minket csak az interneten. Megható leveleket kaptunk, és sokan ajánlották segítségüket ügyfeleink közül is. Ez úton köszönöm nekik is!- mondta Heal Edina a rádió vezérigazgatója a rádió honlapján közétett üzenetében.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-07-11 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!