Bulvár

Mai horoszkóp

2009-11-20 08:59

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE horoszkop1.gif

BakEz a te napod lesz. Jó hír, hogy a közérzeted, és a kedélyed is kielégítő lesz. Túl nagy lelkesedésre nem lesz okod, de panaszra sem. Ettől jól érezheted magad a bőrödben. Értékeld, hogy végre nincsenek gondok! Hiszen nem csak a lottó ötösnek lehet örülni, hanem a kisebb eredményeknek is. Jobb lesz a napod, ha képes vagy meglátni a boldogság „morzsákat” is…

Vízöntő
Ha lehet, ma vegyél ki szabadságot. Nem leszel túl jó formában. Kicsit szétszórt, és álmodozó hangulatban leszel. Nem lesz könnyű koncentrálnod. Ha nem teheted meg, hogy nem dolgozol, akkor igyekezz egyszerűbb, rutinszerű ügyeket intézni! Ne most akard bebizonyítani, hogy milyen rátermett vagy! Inkább húzódj vissza, és intézz mindent csendben!

Halak
A mai nap egészen kellemes lesz a számodra. Semmi különös konfliktus nem várható. Szerencsére! Ha így van, értékeld, és ne gerjeszd a feszültséget mesterségesen. Élvezd, hogy végre béke, és harmónia van körülötted! Emellett délután elkezdheted a hétvégét. Töltsd az időt a barátaiddal! Üljetek be egy teázóba, vagy borozóba, és beszélgessetek!

Kos
Ma semmi sem zavarhat meg abban, hogy a munkádra koncentrálj. Ne lustálkodj! Vesd bele magad a feladatokba! Tekintsd mindet kihívásnak, és úgy könnyebb lesz megbirkózni velük. Figyeld meg, hogy milyen sok ember esik abba hibába, hogy gondnak tekinti az előtte álló dolgot! Ahelyett, hogy feladatként tekintene rá. Te ne kövess el ilyen ostobaságot!

Bika
Ez a te napod. Minden úgy alakul, ahogy tervezed. Épp ezért ma sokkal simábban, és gördülékenyebben el tudsz intézni bármit. Ez nem azt jelenti, hogy gyorsan. Szerencsére te alapvetően türelmes vagy. És jól tudod, hogy bizonyos dolgokhoz időre van szükség. Ez a hozzáállás a mai nap sikerének záloga. Szánj mindenre elegendő időt!

Ikrek
A mai nap teljesen átlagos, és eseménytelen lesz. Persze ez neked túl unalmas lehet. De jobb lenne, ha nem keltenéd mesterségesen a feszültséget. Tedd a dolgod, intézd a rutin ügyeket, és készülj a hétvégére! Ha lehet, korán menj haza! Pihenj otthon! Vagy töltheted az estét a pároddal kettesben. Főzhettek együtt, és kényeztethetitek egymást!

Rák
Ha van párod, akkor ma tölts vele minél több időt! Törvényszerű, hogy amivel nem törődsz, amibe nem teszel folyamatosan energiát, az elsorvad. Ráadásul amit te nem értékelsz, azt más értékelni fogja. Vagyis, ha nem akarod elveszíteni a párodat, akkor foglalkozz vele! Ha még nincs párod, akkor most nyisd ki a szemed! És vedd észre, ki a potenciális jelentkező!

Oroszlán
Ez egy békés nap lesz. Számodra talán túlságosan is. Ne félj, nem fogsz unatkozni. Koncentrálj a munkádra, és dolgozz szorgalmasan! Most ne akarj a középpontban lenni! Inkább legyél a Tücsök és a hangya című meséből a hangya! Eredményesen építheted a karrieredet, ha nincs körülötted nagy elhajtás. A hangos ünneplés majd később jön.

Szűz
Végre az a te napod lesz. Ma minden szempontból remek formában leszel. Sokkal több dolgot el tudsz intézni, mint előtte, vagy utána. Dobd be magad! Tervezz mára jó sok feladatot. Meglátod, mindnek a végére fogsz érni. Persze ne zsigereld ki teljesen magadat! Nem lenne jó hulla fáradtan beleájulni a hétvégébe. Mert akkor csak az alváson járna az eszed
   
Mérleg
Ha lehet, akkor ma maradj otthon. Nem azért, mert bármi rossz vár rád. Egyszerűen vannak napok, amikor jól esik befészkelned magad egy puha fotelba, vagy rendezgetni a holmijaidat. Ez egy ilyen nap lesz a számodra. Ha nem teheted ezt meg, akkor siess haza, és este élvezd az otthonod nyújtotta melegséget, biztonságot, és kényelmet! Értékeld, hogy ez így van!

Skorpió
Akár szereted, akár nem, emberek között élsz. Ma lesznek, akik kedveskednek neked, lesznek, akik bosszantanak, és lesznek, akik „hidegen” hagynak. Ezt tudomásul veheted, de más dolgod nincs vele. Legfeljebb annyi, hogy a kellemetlenkedőket igyekszel elkerülni. Könnyebb kitérni a provokáció elől, mint a veszekedést okosan kezelni.
 
Nyilas
Igaz, hogy a pénz nem boldogít, de nem árt, ha van. A mai napod ekörül fog forogni. Nem baj, ha körül nézel, hogy hogyan kereshetnél több pénzt. De ne görcsölj rá erre a témára, mert akkor rontod az esélyeidet! Mondd el az ismerőseidnek, hogy mit keresel! Sose tudhatod, hogy kinek milyen kapcsolatai vannak. Lehet, hogy a megoldás ott van karnyújtásnyira.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-07-11 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!