Bulvár

Sztárok a pult mögött

2009-11-19 16:54

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Szombaton a McDonald’s éttermeket országszerte ellepik a magyar hírességek. A McHappy Day jótékonysági akció során zenészek, énekesek, sportolók, színészek, modellek, műsorvezetők és a helyi közösségek vezető személyiségei állnak be a gyorséttermek pultjai mögé, hogy adományokat gyűjtseneka miskolci Ronald Ház javára.

Többek között Csonka András, Csepregi Éva, Dukai Regina és olimpikonjaink szolgálják ki a vásárlókat ezen a napon. A jótékonysági héten a gyorsétteremlánc minden eladott sültkrumpli árából 40 forintot ajánlanak fel a Ronald Házat üzemeltető Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány számára

Ezen a héten világító mobildísz megvásárlásával bárki segítheti a beteg gyermekek gyógyulását. A jótékonysági hét kiemelt napja idén november 21. szombat, amikor a McDonald’s éttermeket országszerte ellepik a hazai hírességek. A már 15 éve hagyománynak számító jótékonysági héten több száz hazai sztár - sportolók, zenészek, énekesek, műsorvezetők, színészek, modellek és a helyi közösségek vezető személyiségei - állnak a pult mögé, hogy segítsék az adománygyűjtést.

A miskolci Ronald Ház 5 éve segít olyan magyar családokon, ahol a súlyosan beteg kisgyermeket hosszan, és az otthonától távol kezelik kórházban. Az Alapítvány missziója, hogy a gyermekek kórházi kezelése alatt együtt tarthassa a családjaikat, mivel ez nagymértékben hozzájárulhat a kis betegek gyógyulásához. Ennek érdekében az Alapítvánnyal együttműködő kórházak, klinikák ajánlására a családok ingyenesen vehetik igénybe az apartmanokat.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-07-03 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!