Bulvár

Mai horoszkóp

2009-11-19 06:49

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE horoszkop1.gif

Kos (3.21 - 4.19)Vigyázz, kinek és mit mondasz. Ma találkozhatsz olyanokkal, akik túlzott érdeklődést tanúsítanak majd magánéleted részletei iránt. Csak keveset fecsegj ki nekik!

Bika (4.20 - 5.20)
Ma egy kiemelkedően fontos ebédre számíthatsz, ez lehet egy üzleti megbeszélés vagy egy nagyobb családi ünnep keretében is. Mindenképpen életed egy meghatározó eseménye lehet.

Ikrek (5.21 - 6.21)
Most a magánélet és az érzelmek kerülnek életed fókuszába, talán mert most már érzed, hogy nemcsak adsz, hanem bőven kapsz is valakitől.

Rák (6.22 - 7.22)
Az utóbbi időben többet költekezel a kelleténél, de a mai napon különösen semmi pénz nem elég számodra. Amit meglátsz, mindenbe képes vagy beleszeretni és meggyőzni magad, hogy nem szabad elmenni mellette anélkül, hogy legalább fel ne próbáld.

Oroszlán (7.23 - 8.22)
Mivel mindig a tökéletességre törekszel, ezért a jógázás például remek megoldás arra, hogy egyensúlyt teremts a magánéleted és a hivatásod között. Egészséged szempontjából pedig szintén kiváló lehetőség, hogy a hosszú munka után is friss maradj.

Szűz (8.23 - 9.22)
Meg kellene vizsgálnod, hogy azzal akivel együtt élsz, ugyanarra haladtok-e, vagy ha egyfelé is mentek, nemcsak egymás mellett bandukoltok-e. Ne félj a válaszoktól, mert így végre megnyugszol.

Mérleg (9.23 - 10.22)
Most csak magaddal foglalkozz: figyelj oda alakodra, étkezésedre, vásárolj szépségápoló szereket és élvezd ki hatásukat.

Skorpió (10.23 - 11.21)
Tervezgeted a jövődet, mind anyagilag, mind érzelmileg törekszel a legnagyobb biztonságot kiépíteni magad körül. Dolgozd ki minél részletesebben elképzeléseidet!

Nyilas (11.22 - 12.21)
Hírt kaphatsz valakiről, akiről régen nem tudsz semmit. Annyira megörülhetsz az újdonsült régi kapcsolatnak, hogy határozottan jókedvre derülsz tőle.

Bak (12.22 - 1.19)
Ma a munkád nem fog várni különösebb kihívásokkal, de valakinek ezt a részét is meg kell csinálnia. Ne add fel, ezek után csak izgalmasabb feladatok jöhetnek!

Vízöntő (1.20 - 2.18)
Olyan híreket kapsz, amitől a lelked ismét megtelik reménnyel. De azt te is tudod, hogy ez kevés, a dolgokért neked is tenned kell.

Halak (2.19 - 3.20)
Kezd egy kissé kényelmetlenné válni számodra, hogy párod szinte állandóan dolgozik. Ugyan megérted és elfogadod, hogy a rengeteg munka mindezt megkívánja, azonban a sok-sok program, amit eltervezel vele, időről-időre romba dől. Ez a kapcsolatotokat is rombolhatja.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-07-14 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!