Bulvár

Meglettek az eltűnt gyerekek

2009-11-18 09:17

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Sikerült beazonosítani, majd megtalálni a kedden eltűnt tornanádaskai gyerekek pontos helyét a rendőrségnek, miután beszéltek velük mobiltelefonon. Az öt fiú egy határkőnél várta a keresésükre indultakat.

A gyerekek engedéllyel mentek el az intézetből kirándulni a közeli erdőbe, de eltévedtek. Az egyiküknél lévő telefonon sikerült őket elérni, amikor is elmondták, hogy nagy a köd, sötét is van, valószínűleg eltévedtek. Az
edelényi rendőrök nagy erőkkel kezdték meg a kutatást a gyerekek után. Segítségükre voltak a tűzoltók és polgárőrök is, illetve két természetvédelmi őr és egy erdész is.

A kutatást éjszaka fél háromkor fel kellett függeszteni, mert a sötétben és a ködben már a keresők sem nagyon tudtak tájékozódni. Szerdán a kora reggeli órákban újra sikerült telefonos kapcsolatot létesíteni a fiúkkal, akik elmondták, hogy mindannyian jól vannak, nincs sérülésük, de még mindig nem tudnak kijutni az erdőből. Nem sokkal ezután újra jelentkeztek és elmondták, hogy találtak egy magyar határjelet, ennek a számát is leolvasták, melynek alapján az edelényi rendőrök pontosan be tudták azonosítani a fiúk helyzetét. Ezek után már csak ki kellett várniuk, hogy a rendőrök értük menjenek, majd épen, egészségesen visszavigyék a fiúkat az intézetbe.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-07-05 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!