Egészség

Mai horoszkóp

2009-10-28 09:49

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE horoszkop1.gif

KosMostanában ne számíts hosszan tartó lustálkodásra, hiszen ma rengeteg dolog szakadhat a nyakadba. Pánikra azonban semmi okod, hiszen bőven akad segítséged, ráadásul, ha figyelmes vagy, akkor ma remek ötleteket is kaphatsz.

Bika
Szerencsére vidám környezetedben töltöd a mindennapjaidat, de néha neked is jót tenne némi magány és nyugalom. Éppen ezért, ha teheted, ma minél előbb menj haza, és bújj be az ágyba pihenni és elmélkedni, mert hasznos lehet!
Ikrek
A szerencse végre melléd állt, ezért ma nyugodt szívvel vághatsz bele a feladatokba. Ha valamilyen nehézséggel kell megbirkóznod, akkor könnyen megtalálhatod a legjobb megoldást, és még dicséretre is számíthatsz.

Rák
Nagyon jó a szervezőképességed, ezért ma egy igen komoly feladatot bízhatnak rád. A nagy nyomás miatt azonban hajlamos vagy parancsokat osztogatni és követelőzni a többiekkel szemben, pedig te is tudod, hogy nem ez a legjobb út a céljaid eléréséhez.

Oroszlán
Ma szerencsére nagyon jó hangulatban lehetsz, amit a környezeted felé is sugárzol. Éppen ezért lehet, hogy ma mindenkit sikerülhet felvidítanod, de arra érdemes vigyázni, hogy a móka és kacagás ne menjen a munkátok minőségének a rovására.

Szűz
Nem szeretsz, és nem is akarsz szópárbajba bocsátkozni, de ma szembe kell nézned az elmúlt időkben elkövetett hibáiddal, és végig kell hallgatnod a felettesed tanbeszédét. Bánd meg őszintén a bűneidet, hiszen hibázni emberi dolog.

Mérleg
Ha igazságtalannak érzed azt, ahogyan egy bizonyos személy kezel téged, akkor érdemes lenne elgondolkoznod azon, hogy vajon mivel érdemelted ki ezt a bánásmódot. Gondolkodj korrektül, és legyen egy kis önkritikád is, mert nem biztos, hogy csak a másikban van a hiba.

Skorpió
Hajlamos vagy előbb cselekedni, és csak utána átgondolni annak a következményeit, pedig sajnos így gyakran hozod saját magadat kellemetlen szituációba. Legalább ma próbálj meg egy kicsivel meggondoltabb lenni, mert különben a pozíciódat is elveszítheted.

Nyilas
Régóta dolgozol egy bizonyos ügyön, de eddig még semmi eredményét nem látod a sok munkának, amit a feladatba öltél. Ha azonban ez a kitartás továbbra is megmarad, és nem adod fel, akkor a sikerre már nem kell sokat várnod.

Bak
Most nem érdemes új dolgokba kezdened, mert még a régi feladatokat sem tudtad befejezni, ráadásul az energiád is fogyóban van. Jobban tennéd, ha kevesebbet vállalnál magadra, és inkább a pihenésre fordítanál nagyobb figyelmet.

Vízöntő
Végre találtál magadnak egy olyan elfoglaltságot, amiben valóban az örömödet leled, de ahhoz, hogy ez eredményt is hozzon, még szükséged lesz a kitartásodra. Az első nehézségek láttán ugyan meginoghat a hited, de nem érdemes abbahagyni azt, amit már elkezdtél.

Halak
Tarts lépést a többiekkel, és próbálj meg bekapcsolódni a beszélgetésekbe, hiszen nem akarsz kívülállónak tűnni. Vedd fel a többiek ritmusát, és meglátod, nem csak a hangulat lehet vidám, de még a munka is gördülékenyebben mehet.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-09-26 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!