Környezet

Rejtett értékeink – felhívás

2009-10-26 14:55

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság újra meghirdeti a „Rejtett értékeink” vetélkedősorozatot. A játék célja, hogy az iskolás felnőtt csapatok egy-egy tájvédelmi körzetet bejárjanak a kijelölt túraútvonalon, és hogy felfedezzék az igazgatóság kevésbé ismert területeit is.

A verseny három fordulóból áll, a feladatokat az interneten (www.bnpi.hu) megtalálják a jelentkezők. Egy-egy feladat megoldására és a túra bejárására két hónap áll rendelkezésre. Az elkészült megoldásokat levélben vagy interneten lehet küldeni.A jelentkezés feltételei:

Iskolai csapatoknál:

Minimum két fő, maximum öt fő és egy felkészítő tanár vagy felnőtt
Az általános iskola felső tagozatos diákjai és középiskolások vehetnek részt a vetélkedőn.
Egyéni és felnőtt csapatoknál legfeljebb öt résztvevő lehet.

Díjazás

Minden fordulóban értékes nyeremények: BNP könyvek, kiadványok, ajándéktárgyak, találnak gazdára. A vetélkedősorozat főnyereménye az első három helyezettnek egy hétvégi szálláslehetőség az igazgatóság területén.Ha valaki lemarad az egyes fordulókról, beküldheti a feladatait később is, de annak a fordulónak az értékelésében már nem vehet részt, de a végső értékelésen még igen. További információ: Bükki Nemzeti Park Igazgatóság, Erdei Nikoletta, erdein@bnpi.kvvm.hu, 30/336-8124

Rejtett értékeink- felhívásA Bükki Nemzeti Park Igazgatóság újra meghirdeti a „Rejtett értékeink” vetélkedősorozatot.
A játék célja, hogy az iskolás felnőtt csapatok egy-egy tájvédelmi körzetet bejárjanak a kijelölt túraútvonalon, kitöltsék a hozzájuk kapcsolódó feladatokat, és jobban megismerjék az igazgatóság kevésbé ismert területeit is.A verseny három fordulóból áll, a feladatokat az interneten (www.bnpi.hu) megtalálják a jelentkezők. Egy-egy feladat megoldására és a túra bejárására két hónap áll rendelkezésre. Az elkészült megoldásokat levélben vagy interneten lehet küldeni.A jelentkezés feltételei: Iskolai csapatoknál:
Minimum két fő, maximum öt fő és egy felkészítő tanár vagy felnőtt
Az általános iskola felső tagozatos diákjai és középiskolások vehetnek részt a vetélkedőn.
Egyéni és felnőtt csapatoknál legfeljebb öt résztvevő lehet. Díjazás
Minden fordulóban értékes nyeremények: BNP könyvek, kiadványok, ajándéktárgyak, találnak gazdára. A vetélkedősorozat főnyereménye az első három helyezettnek egy hétvégi szálláslehetőség az igazgatóság területén.Ha valaki lemarad az egyes fordulókról, beküldheti a feladatait később is, de annak a fordulónak az értékelésében már nem vehet részt, de a végső értékelésen még igen. További információ: Bükki Nemzeti Park Igazgatóság, Erdei Nikoletta, erdein@bnpi.kvvm.hu, 30/336-8124Bükki Nemzeti Park közleménye


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-17 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!