Bulvár

„Viperával” és szamurájkarddal támadtak

2009-10-26 13:31

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Három ózdi férfi életére törtek az egyik szórakozóhely előtt. A támadók „viperával” és szamurájkarddal bántalmazták a sértetteket, akik maradandó sérüléseket szenvedtek, egyiknek majdnem levágták a csuklóját, a másiknak fejére és testére mért kardcsapás okozott sérüléseket.

Emberölés bűntett kísérlete miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság két ózdi elkövetővel szemben, akik karddal és „viperával” támadtak meg három férfit. Az ügyet vádemelési javaslattal zárta le a rendőrség.

A bűncselekmény még 2008. július 05-én a kora hajnali órákban történt, amikor egy ózdi szórakozóhely előtt megtámadtak három helyi férfit. A támadók viperával, és szamuráj karddal bántalmazták a sértetteket, akik maradandó sérüléseket szenvedtek, egyiknek majdnem levágták a csuklóját, a másiknak fejére és testére mért kardcsapás okozott sérüléseket, a harmadik férfi súlyos és maradandó szemsérüléseket szenvedett el a bántalmazás következtében. A szakértői vizsgálatok megállapították, hogy az egyik fejtájékra mért csapás halálos is lehetett volna.

A nyomozás során bizonyítékok merültek fel arra, hogy a bűncselekményt L. Cs. 35 éves, és K. J. 46 éves ózdi férfiak követhették el, akiket a hatóság bűnügyi őrizetbe vett, majd előzetes letartóztatásba kerültek a gyanúsítottak. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozás lezárásaként L. Cs.-vel szemben emberölés bűntett kísérlete és maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt, míg K. J.-vel szemben emberölés bűntett kísérletének valamint súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt élt vádemelési javaslattal a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség felé.
 L. Cs. négy, K. J. nyolc alkalommal volt eddig büntetve.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-07-02 (Csütörtök)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!