Bulvár

Olaszliszka: helyszíni tárgyalás

2009-10-25 20:28

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE bilincseles-orizetbevetel.jpg

A Debreceni Ítélőtábla október 26–30-ig minden nap 10.00 órától tartja az olaszliszkai lincselés tárgyalását. Kedden újabb helyszíni tárgyalás lesz, ahol ismét felidézik, ki ütött, ki rúgott azon a borzalmas napon. A vallomások során lehet, hogy újabb nevek merülnek fel és bővül a gyanúsítottak köre.

A gyilkosságot egy több tíz főből álló megvadult csoport követte el, de első fokon csak nyolc embert ítélt el a bíróság. A bizonyítási eljárások nehezen hoztak eredményt, mert az egymással rokoni kapcsolatban álló érintettek nem akartak egymás ellen vallani és a kulcsfontosságú bizonyítékokat – a  véres ruhákat – is eltüntették. Korábbi képeink: Ítélet az olaszliszkai perben, Megbilincselik a gyilkosokat

Október 27-én, kedden - az ügyben már harmadszor - a vádlottak kérésére Olaszliszka főutcáján, a gyilkosság helyszínén tárgyalást tartanak. Az előző két helyszíni tárgyaláson a gyanúsítottak ügyvédi tanácsra megtagadták a vallomástételt, most az elsőfokú ítélet súlya és az új ügyészi indítvány hatására „részletes tényfeltáró vallomást” kívánnak tenni.  Az ítélethirdetés tervezett időpontja: november 06.
 


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

  • 2009-10-26 16:36

    fityesz

    Sajnos Igaz R.T.M. Csak nehogy nagyon lassan. Remélem, példát statuálnak és kedvét szegik az ilyen cselekmények elkövetőknek. De tudjuk, hogy volt és sajnos lesz is az efféle tetvekből bőven. Mit is várhatunk az ilyen antiszociális helyzetben élőkt [ tovább ... ]
  • 2009-10-25 20:58

    R.T.M.

    Isten malmai lassan őrölnek...DE! Őrölnek!Előbb-utóbb még több lincselő fog a bíróság elé állni. Remélhetőleg a keddi helyszíni tárgyalás is segíteni fog ebben. Ott leszek!

Miskolc TV mai műsora

2020-07-07 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!