Gazdaság

A parlamentben is téma volt a Zöld Nyíl

2009-10-19 17:06

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE zoldnyil.jpg

A Magyar Országgyűlés idei őszi ülésszakának mai délutánján az azonnali kérdések órájában Káli Sándor (MSZP) országgyűlési képviselő, Miskolc polgármestere kérdést tett fel az uniós beruházásban megvalósításra váró villamosprojekttel kapcsolatban. Kérdésében a polgármester a kormány álláspontját kérte, hogy veszélyben van-e az elmúlt napokban tapasztalt felelőtlen politizálás miatt Miskolc legnagyobb projektje, a Zöld Nyíl villamospálya-felújítási és villamoskocsi-beszerzési programja.

A föltett kérdésre Varju László államtitkár válaszolt, aki hangsúlyozta, hogy senkinek nem szabad veszélyeztetni ezt a beruházást. Időtől és kormányoktól függetlenül biztosítani kell egy ilyen környezetkímélő és a személygépkocsival, autóbusszal is versenyképes közlekedési forma megvalósítását. Mint azt biztatásként válaszában kiemelte az államtitkár: töretlenül folytassák tovább a Zöld Nyíl programot!
 
A képernyőre kattintva Káli Sándor képviselő kérdését, annak indoklását, valamint Varju László államtitkár válaszát vágatlanul tekinthetik meg.

A Zöld Nyílról a parlamentben Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2024-05-24 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!