Gazdaság

Áfakompenzáció az uniós projektekre

2009-08-24 16:24

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Döntés született a július elsejével megemelkedett áfakulcs kompenzációjáról, amellyel elkerülhetőek lesznek a többletköltségek, és nem érheti veszély a nagyobb értékű beszerzésekkel vagy szolgáltatásokkal tervezett projekteket – tájékoztatott a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség.

Augusztusban azonban érdemes figyelni a pályázati közleményekre is: a TÁMOP-3.1.4.-09/1 pályázatot a tömegesen beérkezett igények miatt felfüggesztették, de értékelési tapasztalatok alapján módosultak a TÁMOP 2.3.3.A-09/1 és 2.3.3.A-09/2 objektív kritériumai és a Regionális Munkaügyi Központok támogató nyilatkozatához szükséges dokumentáció is.

A pályázati körből természetesen nem maradhat ki az augusztusban megjelent a "Megváltozott munkaképességű személyeket foglalkoztató szervezetek fejlesztése"  című pályázat sem, de határozott lépés történt a befogadó munkahelyek támogatásánál.
 
Jogszabályi oldalon a felnőttképzést folytató intézmények szabályait érintő intézkedésről tájékoztat a Szociális és Munkaügyi Minisztérium, amely összefüggésbe hozható a 2009. október elsején esedékes felnőttképzési törvény módosításával.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-11-30 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!