Környezet

Környezeti Tanácsadás Aggteleken

2009-07-23 15:40

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Az Aggteleki Falunapok keretei között július 24-25.-én, gyönyörű környezetben, Aggteleken a Tóvégi Rendezvényközpontban tart tanácsadó napokat a miskolci Ökológiai Intézet Alapítvány környezeti tanácsadó irodája.

A Falunapok programsorozatának részét képező június 24-ei II. Aggteleki Építésznap keretében az érdeklődők, a környezeti tanácsok mellett kétfajta környezet- és energiatudatos építészeti technológiák is megismerhetnek, egy fal szerkezeti modell segítségével – a szalmabálából és a szalmabálából és vályogból készült falat.
A két napos rendezvény során a látogatók tanácsokat és kiadványokat kaphatnak a környezetbarát életvitelről, megismerkedhetnek a környezetbarát termékekkel és felhasználási lehetőségeikkel, valamint a házi komposztálás fortélyaival. Kiszámíttathatják ökológiai lábnyomukat, és információkat kaphatnak a környezeti jogérvényesítés lehetőségiről. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők, akik a Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózatának tagjaként a Környezetvédelmi és Energetikai Operatív Program támogatásával szervezik az Építész Nap keretében tartott vidéki tanácsadó napot.
A június 25-ei utcai tanácsadó napot pedig az EGT/Norvég Finanszírozási Mechanizmus és az ÖKOTÁRS Alapítvány és partnerei támogatják.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-18 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!