Közgyűlés

Amiről gyorsan és vita nélkül döntött Miskolc képviselőtestület

2009-06-26 12:50

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE kozgyulesifrakciok.jpg

A Miskolci Közgyűlés néha hosszantartó, vitákat gerjesztő napirendi pontjai között sok esetben képviselői pihenőnek számítanak azok, amelykről már előre lehet tudni, hogy a díszteremben helyet foglaló képviselők mindegyike, pártállástól függetlenül elfogad majd. Persze a szavazás ez esetben is kötelező. Rövid válogatás az ilyen döntésekből...  

- Megalakulhat a Selyemrét Településrész Önkormányzata.

- Biztosítja az önrészt a város, ha sikerrel szerepel a pályázaton a Lillafüredi vízesés okozta falomlás helyreállítására elkészült terv.

- Az Egyesített Bölcsőde és Egészségügyi Szolgálat létszámát 3 fővel bővítik, így az üresen álló hejőcsabai óvodában bölcsőde kezdheti meg a működését, a környékbeli kismamák örömére.
 
- Egy törvényi előírásnak megfelelően a Diósgyőri Sportlétesítményeket Működtető Közhasznú Társaság átalakul Nonprofit Kft-vé.

- Szaszkó Zoltán városi parancsnok önkéntes távozását követően, pályázatot ír ki a város a Miskolci Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság parancsnoki beosztásának betöltésére.

- A Hejő ligetben egy eddig névnélküli utca a Panoráma elnevezést kapta.
 
- A Miskolci Nemzeti Színház kertjében kialakulófélben lévő szoborparkban Jókainé Laborfalvi Róza kaphat szobrot egy pályáztatás után, mint ahogy az ómassai pisztrángosnál Fekete István regényének főszereplője, sok gyerek kedvence: Lutra is.

Közgyűlés, késő este fotókon:m.png


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-11 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!