Külföld

Madridban fogták el a tiszaújvárosi rablót

2009-04-29 10:51

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Az egyik tiszaújvárosi játékterem kirablásának szálai egészen Spanyolországig vezettek. A kitartó nyomozás eredményeként Madridban sikerült elfogni az egyik elkövetőt.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság még 2008. május 27-én indított nyomozást csoportosan elkövetett rablás miatt. A déli órákban ugyanis három elkövető erőszak alkalmazásával elvitte az egyik tiszaújvárosi játékterem kasszájában lévő készpénzt, több mint 800 000 forintot.
A bűncselekményről tett bejelentést követően indult forrónyomos intézkedések néhány órán belül eredményre vezettek. A tiszaújvárosi rendőröknek sikerült beazonosítaniuk az egyik tettest. A rablás elkövetésével gyanúsított férfi az eljárás során szerzett információk alapján külföldre menekült. Az intenzív nyomozás kiderítette, hogy Spanyolországban rejtőzködik. A nemzetközi elfogató parancs alapján április 14-én Madridban fogták el a miskolci férfit. A kiadatás után a rendőrség őrizetbe vette a gyanúsítottat, egyben kezdeményezte előzetes letartóztatását, amit a bíróság el is rendelt.
Az elkövető vallomása alapján miskolci férfi társa is előzetes letartóztatásba került. Az ügyben még további nyomozati cselekmények várhatóak.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-02-25 (Csütörtök)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!