Kilátó (közéleti magazin)

Közéletr?l, kultúráról, poltikáról, gazdaságról, sportról, szabadid?r?l és mindenr?l, ami Miskolcon és környékén történt, történik és történni fog - közéleti magazin nem csak miskolciaknak. 
Adásba kerül: Hétfőtől vasárnapig, 18.25-től 
Szerkesztő: Nagy Erika, Petruskó Norbert, Varga Viktória 
Videotárban: 2024 db. videó található  

2013-10-05 18:25
Szombat
Kilátó (közéleti magazin :: Ismétlés )
2013-10-02 18:25
Szerda
Kilátó (közéleti magazin )
bulletKözgyűlési értékelő
megnézem a teljes műsort
  bulletKözgyűlési értékelő
A frakciók képviselői értékelik az elmúlt heti közgyűlés döntéseit. ... (a40094 ::feltöltve: 2013-10-02 :: megszólalók: Soós Attila,frakcióvezető-helyettes,Fidesz;Molnár Péter,frakcióvezető,KDNP;Simon Gábor,önkormányzati képviselő,MSZP )
megnézem a videót  
2013-09-28 18:25
Szombat
Kilátó (közéleti magazin :: Ismétlés )
2013-09-23 18:25
Hétfő
Kilátó (közéleti magazin )
a Miskolc Televízió közéleti magazinműsora :: bulletLétszámbővítés a Boschnál bulletDigitális átállás bulletAutómentes nap Miskolcon bulletMIK Zrt. Egészségnap
megnézem a teljes műsort
  bulletLétszámbővítés a Boschnál
80 új munkahelyet teremt a Bosch Miskolcon egy újabb gyártósor üzembe állításával. A miskolci tájékoztatón Cséfalvay Zoltán gazdaságstratégiáért felelős államtitkár azt mondta: a kormány mindent megtesz azért, hogy az ipari szereplők megfelelő képzet... (a39954 ::feltöltve: 2013-09-29 :: megszólalók: Max Nitzsche,ügyvezető igazgató,Robert Bosch Energy and Body Systems Kft.;Bodai Kristóf,,Andrássy Gyula Szakközépiskola;Uwe Mang,gazdasági igazgató,Robert Bosch Energy and Body Systems Kft.;Cséfalvay Zoltán,parlamenti és gazdaságstratégiáért felelős államtitkár,Nemzetgazdasági Minisztérium )
megnézem a videót  
  bulletDigitális átállás
Október végén jön a digitális átállás második üteme, ami már a miskolciakat is érinti. Az egész országban megszűnik majd a hagyományos földfelszíni adás, helyébe a jobb kép- és hangminőséget biztosító digitális sugárzás lép. Az ehhez szükséges jeláta... (a39957 ::feltöltve: 2013-09-29 :: megszólalók: Szabó Ilona,,;Kriza Ákos,polgármester,;Zsuppán Attila,kommunikációs igazgató,NMHH;Vári Péter,műszaki főigazgató-helyettes,NMHH )
megnézem a videót  
  bulletAutómentes nap Miskolcon
A mobilitási Hét részeként Autómente napot rendeztek a Miskolc Városi Szabadidőközpont elé vasárnap. A cél az ésszerű és környezettudatos közlekedés népszerűsítése volt. A programok között szerepelt idén is buszhúzás, buszfestés, voltak bemutatók, el... (a39958 ::feltöltve: 2013-09-29 :: megszólalók: F. Nagy Zsuzsa,vezető,Ökológiai Intézet Alapítvány;Fejér Balázs,képviselő,Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület Miskolci Csoport;Szilágyi Ferenc,titkár,Megyei Közlekedésbiztonsági Alapítvány;Eperjesi Erika,önkormányzati képviselő,(Fidesz);Orosz Péter,főszervező,Critical Mass;Devecz Miklós,vezérigazgató,MVK Zrt.;Kriza Ákos,polgármester, )
megnézem a videót  
  bulletMIK Zrt. Egészségnap
Egészségnapot tartottak a MIK Zrt.-nél. A helyszín a Barlangfürdő volt. Egy egész éven át tartó sorozat befejező eseménye volt a mostani, ahol a stresszmentes életmóddal kapcsolatos előadások mellett a dolgozók igénybe vehették a fürdő egészségmegőrz... (a39907 ::feltöltve: 2013-09-29 :: megszólalók: Szabó Mária,,;Veres Miklósné,,;Bakóné Bákonyi Éva,projektmenedzser, )
megnézem a videót  
2013-09-21 18:25
Szombat
Kilátó (közéleti magazin :: Ismétlés )
2013-09-16 18:30
Hétfő
Kilátó (közéleti magazin )
a Miskolc Televízió közéleti magazinműsora :: bulletZöld homlokzatok bulletVII. Fazola Fesztivál bulletCoop Rally bulletMáriapócsi búcsú
megnézem a teljes műsort
  bulletZöld homlokzatok
A végéhez közeledik az a pályázat, ami Miskolc legzöldebb homlokzatát keresi. A város 2012-ben csatlakozott a Greencity mozgalomhoz, ez a kezdeményezés is része a környezetbarát és fenntartható fejlődésért való munkának. A kiíráson több tucat pályázó... (a39843 ::feltöltve: 2013-09-16 :: megszólalók: Szalontai Zoltánné,helyettes vezető,Szent László Tagóvoda;Hegyi Ivánné,,;Hudák Katalin,Beruházási és Városüzemeltetési Osztály,Polgármesteri Hivatal, Miskolc )
megnézem a videót  
  bulletVII. Fazola Fesztivál
Szombaton immár VII. alkalommal tartottak Fazola Fesztivált Újmassán. A kedvezőtlen esős időjárás ellenére is sokan felkeresték a bensőséges hangulatú szabadtéri rendezvényt, amelyen a szakmai bemutatók és kulturális programok mellett látványcsapolás... (a39842 ::feltöltve: 2013-09-16 :: megszólalók: Lengyel Károly,főtitkár,Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület;Gácsi József,tiszteletbeli kohász,;Kiss Gábor,alpolgármester, )
megnézem a videót  
  bulletCoop Rally
Hét év, 62 helyszín, közel 90 versenyautó. Néhány adat a Coop Rally elmúlt 7 évéről. A magyar áruházlánc által szervezett esemény fő célkitűzése, hogy országjáró útján, felhívja a figyelmet a minőségi magyar élelmiszerek jelentőségére. A 8. alkalomma... (a39845 ::feltöltve: 2013-09-16 :: megszólalók: Fazekas Sándor,vidékfejlesztési miniszter,;Tóth László,vezérigazgató,Unió COOP Zrt.;Sebestyén László,országgyűlési képviselő,Fidesz-KDNP;Pálné Soltész Veronika,cégvezető,Észak-Kelet Pro-COOP Zrt.;Csöbör Katalin,országgyűlési képviselő,Fidesz-KDNP )
megnézem a videót  
  bulletMáriapócsi búcsú
Cigánybúcsú volt vasárnap Máriapócson. A mintegy 40 éves hagyományra visszatekintő zarándoklaton ezerszám vettek részt a romacsaládok szerte az országból de vasárnap kora reggel Miskolcról is százak keltek útra a zarándoklatra. ... (a39841 ::feltöltve: 2013-09-16 :: megszólalók: Galamb Miklós,,;Váradi Gábor,elnök,Miskolci Cigány Nemzetiségi Önkormányzat;Lakatos Ernő,alelnök,Miskolci Cigány Nemzetiségi Önkormányzat;Orosz Atanáz,püspök exarcha,Miskolci Apostoli Exarchátus )
megnézem a videót  
2013-09-14 18:25
Szombat
Kilátó (közéleti magazin :: Ismétlés )
2013-09-09 18:30
Hétfő
Kilátó (közéleti magazin )
a Miskolc Televízió közéleti magazinműsora :: bulletBemutatkozik a Miskolci Egyetem új rektora bulletProtokoll bulletKisvasutak Napja
megnézem a teljes műsort
  bulletBemutatkozik a Miskolci Egyetem új rektora
Új rektora van a Miskolci Egyetemnek. Torma András a Kilátóban mutatkozik be.... (a39740 ::feltöltve: 2013-09-09 :: megszólalók: Torma András,rektor,Miskolci Egyetem )
megnézem a videót  
  bulletProtokoll
A vállalkozók számára fontos a helyes üzleti viselkedés, a protokoll, az írott, illetve íratlan szabályainak betartása. Komoly szerződések bukhatnak el, ha az üzleti partner nem ad öltözetére, vagy viselkedése visszatetsző a másik fél számára. A BOKI... (a39726 ::feltöltve: 2013-09-09 :: megszólalók: Görög Ibolya,protokollszakértő, )
megnézem a videót  
  bulletKisvasutak Napja
A Magyar Turizmus Zrt. és az Északerdő Zrt. közösen szervezte meg szombaton a Kisvasutak Napját Lillafüreden, a Fazola Kohónál és Garadnán. A három helyszínen kulturális programok és kiállítások várták a látogatókat. Lillafüreden kisvasúti járműkiáll... (a39736 ::feltöltve: 2013-09-09 :: megszólalók: Mártonné Máté Kinga,belföldi igazgató,Magyar Turizmus Zrt. )
megnézem a videót  
2013-09-07 18:30
Szombat
Kilátó (közéleti magazin :: Ismétlés )
2013-09-02 18:25
Hétfő
Kilátó (közéleti magazin )
a Miskolc Televízió közéleti magazinműsora :: bulletSegítő Vásár bulletVár projekt bulletÉjszaka az állatkertben
megnézem a teljes műsort
  bulletSegítő Vásár
Tízezerrel több megváltozott munkaképességű embernek van munkája Magyarországon a kormányváltás óta – ezt Soltész Miklós mondta miskolci látogatásán. A szociális és családügyi államtitkár részt vett a Segítő Vásár című országos program miskolci... (a39654 ::feltöltve: 2013-09-03 :: megszólalók: Galler Istvánné,,;Végh Katalin,elnök,Salva Vita Alapítvány;Pál Dénes,,;Kriza Ákos,polgármester,;Soltész Miklós,szociális és családügyi államtitkár,EMMI;Csöbör Katalin,országgyűlési képviselő,(Fidesz-KDNP) )
megnézem a videót  
  bulletVár projekt
A Diósgyőri vár felújítását ünnepelhették azok, akik szombaton ellátogattak Nagy Lajos király egykori udvarába. A projektnyitó rendezvényen megelevenedett a királyi udvar, lovagi párviadallal, harci bemutatóval, gólyalábasokkal, fegyverek és kézműves... (a39646 ::feltöltve: 2013-09-02 :: megszólalók: Kriza Ákos,polgármester,;Némedi Varga Zoltán,ügyvezető,Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. )
megnézem a videót  
  bulletÉjszaka az állatkertben
Nemszeretem állatok - hogy melyek is ezek és hogy hogyan viselkednek este a mosómedvék, ez is kiderül a következő összeállításunkból. Az Éjszakázoo idén is több mint félezer látogatót vonzott a Vadasparkba. Az állatkertek éjszakáját másodszor rendezt... (a39621 ::feltöltve: 2013-09-02 :: megszólalók: Máté Krisztina,, )
megnézem a videót  
2013-08-31 18:25
Szombat
Kilátó (közéleti magazin :: Ismétlés )
2013-08-26 18:25
Hétfő
Kilátó (közéleti magazin )
a Miskolc Televízió közéleti magazinműsora :: bulletTöbb százan tanulhatnak kínaiul Miskolcon szeptembertől bulletATTAC - miskolci tapasztalatok bulletMiskolci csillagok ragyognak
megnézem a teljes műsort
  bulletTöbb százan tanulhatnak kínaiul Miskolcon szeptembertől
Felavatták a miskolci Konfuciusz Intézetet, szeptembertől több százan tanulhatnak kínaiul a borsodi megyeszékhelyen. Az első kínai nyelvórát még másfél évvel ezelőtt tartották az egyetemen, ahol mostantól hivatalos és elismert formában, anyanyelvi ta... (a39551 ::feltöltve: 2013-08-26 :: megszólalók: Laszák Lívia,intézetvezető,miskolci Konfuciusz Intézet;Torma András,rektor,Miskolci Egyetem;Wang Feng,rektor,Pekingi Vegyipari Egyetem;Kriza Ákos,polgármester, )
megnézem a videót  
  bulletATTAC - miskolci tapasztalatok
Hívjon, jövünk! – így foglalhatnánk össze annak a közlekedési projektnek a lényegét, amelyben 4 hónapon keresztül 4 autóbuszjáratot tesztelnek Miskolcon. A 3A-s, a 21-es, a 20-as és az új vadasparki járat, a ZOO is bizonyos időszakokban megren... (a39426 ::feltöltve: 2013-08-26 :: megszólalók: Pfliegler Péter,alpolgármester,Miskolc;Merkel Norbert,szakmai projektmenedzser,Miskolc Holding Zrt.;Németh Viktor,projektvezető,MVK Zrt.;Juhász János,forgalomszervezési csoportvezető,MVK Zrt.;Ladányi Gergő László,,;Ladányi Lenke,,;Győri Richárd,taxisofőr, )
megnézem a videót  
  bulletMiskolci csillagok ragyognak
Miskolci Csillagok címmel alkotótábort szervezetk a Gárdonyi Géza Művelődési Házban. Három művésztanár oktatta a fiatal és idősebb tehetségeket festészetre, grafikára és tűzzománckészítésre egy héten át. A tábor egy kiállítással zárult a múlt héten. ... (a39548 ::feltöltve: 2013-08-26 :: megszólalók: Kovács Emil Lajos,festőművész,;Eszlári Zita,kuratóriumi tag,Észak-Magyarország Fejlesztéséért Alapítvány;Jaskóné Veres Sarolta,,;Trizsi Vanda,,;Óvári Péter,, )
megnézem a videót  

FRISS VIDEOHÍREK

Politikai, közéleti magazin
Helyzetkép 2015-06-10 (00:50:00)
- Ombudsman: súlyosan sérti a szegregátumok lakóinak jogait a Miskolci Önkormányzat - Menekültek: - félmillió menekült érkezhet Európába a nyáron. Magyarországon a Nemzeti konzultációt népszerűsítő plakátokat rongálják. - Ausztria busszal és repülővel küldené vissza az illegális bevándorlókat abba az európai országba, ahol először regisztrálták őket. - Magyarországra tavaly 45 ezer illegális bevándorló érkezett. Idén már az év elő öt hónapjában 50 ezren jöttek. - Biszku-per: - kezdődik minden előről
videó feltöltve: 2015-06-10 19:00:15
16 csapatos lesz az OB I.
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:01)
16 csapatos lesz ősztől az E.ON férfi ob I.-es bajnokság. Ezt korábban a Liga javasolta, tegnap pedig a Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége rábólintott a tervre. A csapatok a 2016-os, januári belgrádi Európa-bajnokság, valamint az olimpiai felkészülés miatt dolgoztak az élvonalbeli bajnokság lebonyolításának átalakításán. Az új idényben két, nyolcas csoportot alakítanak ki, amik nagyjából azonos erősségűek lesznek. A változtatás már az újonc Miskolcot is érinti és érdekesség, hogy emiatt az a Tatabánya is indulhat az első osztályban, akiknek legyőzése a legfontosabb volt az MVLC-nek, a feljutásért folytatott küzdelmekben.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:52:05
Mindenkit érdekel az új vár
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:13)
Négyszeresére nőtt a diósgyőri vár forgalma a felújítás óta. A miskolciak mellett az ország több pontjáról, és külföldről is érkeznek a várba. A legtöbben emléket is visznek haza az élmény mellett. Azt mondják, már maga az építmény is egyedülálló attrakció.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:41
megszólalók: Keresztes Edina,,;Veresné Tar Gabriella,tárlatvezető,

Közbiztonsági fórum az Avason
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:51)
Kábítószeres fiatalokra és részeg randalírozókra panaszkodnak az avasiak. Bár szinte már egyetlen fészekrakó sincs a lakótelepen, a hajléktalanok és a szemetelők még mindig gondot okoznak a környéken. Az Avas Délen tartottak közbiztonsági fórumot tegnap- ahol az is elhangzott, hogy éppen ezért több rendőr és rendész lesz a problémásabb területeken.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:38
megszólalók: Glatz Katalin,önkormányzati képviselő,Fidesz-KDNP;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,MÖR;Kiss Gábor,alpolgármester,;06-80-46-00-46,,

Szemétszedés Lyukóban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:15)
Lyukóban szerencsére olyanok is élnek, akik tenni is akarnak környezetükért. Ma több tonna szemetet szedtek össze a városrészben, de a saját portáikon is lomtalaníthattak a lakosok. A szemétszedést a terület önkormányzati képviselője szervezte.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:50:23
megszólalók: ATMO,,;ATMO,,;ATMO,,;Csikja Vanessza,,;Deák-Bárdos Mihály,,önkormányzati képviselő,, Fidesz-KDNP;ATMO,,

Lyukóban ellenőrzött a hatóság
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:56)
Elhagyott, feltört házak és áramlopások a Lyukóvölgyben- a rendészek és a társhatóságok folyamatosan visszatérnek a helyszínre. A környéken sokan örülnek a hatósági jelenlétnek, amit a miskolci rendészek folytatni is fognak.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:48:47
megszólalók: Atmo:Juhász Róber (nincs felirat)t,,;Juhász Róbert,,;Papp Ferenc,,;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet

Nyári diákmunka
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:55)
Sok diák vállal munkát a szünidő alatt. Idén is főként irodákba, hipermarketekbe és termelő cégekhez keresik a fiatal munkaerőt. Az órabérek a munka jellegével változnak. Az alap a minimálbér, de képzettségtől és tapasztalattól függően a diákok akár a minimálbér kétszeresét is megkereshetik. Munkát vállalni a diákmunka közvetítőn keresztül érdemes.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:47:54
megszólalók: Varga Viktória,,;Boros Jenifer,,

Fecske gyűrűzés
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:02:06)
Több fecskét, és fecske fiókát is meggyűrűztek ma a MIVÍZ telephelyén. A Magyar Madártani Egyesület Bükki csoportja szerint 5 év múlva teljesen eltűnhetnek a fecskék Magyarországról. A miskolci vízművek telephelyén azonban csaknem 30 fecskefészek található. De, egy egészen különleges madár is gyűrűt kapott.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:46:57
megszólalók: Pusztai Leó,,;Somoskői Péter,,alelnök,,Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Bütkki helyi csopor;Szabó György,, stratégiai igazgató,,MIVÍZ Kft.

Csődvédelmi törvényjavaslat a családokért
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:21)
Több tízezer szegény sorsú családon segíthetne a KDNP törvényjavaslata, melyet ma tárgyalt az országgyűlés. A csődvédelem szerint az adós mentesítést kapna a végrehajtás alól, részleges moratórium kapcsolódik hozzá és az adósság egy részét is elengedhetik. Miskolcon a családsegítő szolgálat segített a kilátástalan helyzetbe került családokon. Az igazgató szerint az új törvény több szempontból is jobb lehet a réginél.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:45
megszólalók: Földessy Judit,igazgató,Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény

Ezrek operája a Jégcsarnokban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:23)
A sport és a művészet tökéletesen megfér egymás mellett. Bizonyítja ezt az is, hogy a tavalyi operafesztivál egyik legnépszerűbb programjának, az Ezrek operájának a Jégcsarnok adott otthont. A tér akusztikája annyira optimális a műfajhoz, hogy az Aida után ismét ezt a helyszínt választották. Ezúttal pedig nem csak az Ezrek operája lakja majd be a csarnokot. Az operafesztivál pénteken kezdődik
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:13
megszólalók: Kesselyák Gergely, fesztiváligazgató,BartókPlusz Miskolci Operafesztivál


még több videohír...

Miskolc TV mai műsora

2021-01-17 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!