Kilátó (közéleti magazin)

Közéletr?l, kultúráról, poltikáról, gazdaságról, sportról, szabadid?r?l és mindenr?l, ami Miskolcon és környékén történt, történik és történni fog - közéleti magazin nem csak miskolciaknak. 
Adásba kerül: Hétfőtől vasárnapig, 18.25-től 
Szerkesztő: Nagy Erika, Petruskó Norbert, Varga Viktória 
Videotárban: 2024 db. videó található  

2013-02-08 18:25
Péntek
Kilátó (közéleti magazin )
a Miskolc Televízió közéleti magazinműsora :: bulletOtthonunk Miskolc - gyakornoki program bullet35 éves a Brunszvik ovi bulletKincs Görömböly alatt
megnézem a teljes műsort
  bulletOtthonunk Miskolc - gyakornoki program
Az országban elsőként, „Otthonunk Miskolc” címmel gyakornoki programot indított a város és a Miskolci Egyetem. A kiválasztott hallgatók olyan városi cégeknél, intézményeknél kapnak gyakornoki helyet, ahol a diplomaszerzés után akár azonna... (a36807 ::feltöltve: 2013-02-08 :: megszólalók: Javorek Liána,,;Vass Kitti,,;Kriza Ákos,polgármester,;Zárug Péter Farkas,a program szakmai vezetője,;Patkó Gyula,rektor,Miskolci Egyetem )
megnézem a videót  
  bullet35 éves a Brunszvik ovi
35 éves a Brunszvik Teréz Tagóvoda. A Mátyás király úti intézményben tartott születésnapi ünnepségen a gyerekek és szüleik is részt vettek a közös foglalkozásokon. A különleges napon, az intézmény is kapott ajándékot, bejelentették ugyanis, hogy még ... (a36812 ::feltöltve: 2013-02-08 :: megszólalók: Eszter,,;Dluhi Dániel,,;Misik Luca,,;Kolláth Benedek,,;Csábrogi Zsoltné,óvónő,;Smizsánszkyné Marján Ida,óvodavezető,;Kovács Józsefné,önkormányzati képviselő, )
megnézem a videót  
  bulletKincs Görömböly alatt
Hol volt hol nem volt egyszer egy ács, szerette a jó bort és arra vágyott, legyen neki is egy pincéje. Lett is, ám kicsinek találta. Faragott hát magának egy nagyobbat. Ami olyan jól sikerült, hogy a munkát abba se hagyta, kivájt egy akkorát és olyat... (a36791 ::feltöltve: 2013-02-08 :: megszólalók: Ducsai Attila,borász, pincetulajdonos,Grál Pince )
megnézem a videót  
2013-02-06 18:25
Szerda
Kilátó (közéleti magazin )
a Miskolc Televízió közéleti magazinműsora :: bulletNem lesz Miskolcon Világsátor bulletLakossági fórum az Avas megújulásáról bulletKutyagolás
megnézem a teljes műsort
  bulletNem lesz Miskolcon Világsátor
Nem lesz Miskolcon Világsátor! Ezt Kriza Ákos kedden jelentette be sajtótájékoztatón. Miskolcon polgármestere ezt azzal indokolta, hogy az elmúlt félév során a Világsátor ügyében, több kérdést nem sikerült megnyugtatóan rendezni.... (a36775 ::feltöltve: 2013-02-06 :: megszólalók: Kriza Ákos,polgármester, )
megnézem a videót  
  bulletLakossági fórum az Avas megújulásáról
400 millió forintból újítanának fel egy lakótömböt a Szilvás utcában, közösségi házat működtetnének a Szent György úti egykori gyermekrendelőben, és létrehoznának egy szabadidőparkot az Avas központ II. ütemében. Többek között ez a célja annak a váro... (a36776 ::feltöltve: 2013-02-06 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletKutyagolás
Az esős idő és a csípős hideg sem tartotta vissza az állatbarátokat, 200-nál is többen vettek részt a Sajószigeti úti állatmenhelyen tartott kutyagoláson. A nyíltnapon résztvevők megsétáltathatták a menhelyen élő négylábúakat, akik ajándékokat is kap... (a36777 ::feltöltve: 2013-02-06 :: megszólalók: Csótai Ferencné,,;Szabó Katalin,,;Liszek Zsuzsa,,;Kisfalvi Nyina,elnök,Miskolci Állatsegítő Alapítvány )
megnézem a videót  
2013-02-04 18:25
Hétfő
Kilátó (közéleti magazin )
a Miskolc Televízió közéleti magazinműsora :: bulletNo comment: Kriza Ákos a jutalmakról bulletTartalékosokat toboroztak bulletÉlő Miskolci Rádió bulletLitwin József: 60 névjegykártya-rajz
megnézem a teljes műsort
  bulletNo comment: Kriza Ákos a jutalmakról
Egyetlen város- vagy cégvezető se kap év végi prémiumot – ezt mondta Kriza Ákos az egyik kereskedelmi televízió riportjában elhangzottakra reagálva. A polgármester megtévesztőnek és sértőnek nevezte azt az állítást, miszerint Miskolcon a vezető... (a36694 ::feltöltve: 2013-02-05 :: megszólalók: Kriza Ákos,polgármester, )
megnézem a videót  
  bulletTartalékosokat toboroztak
Tartalékosokat toborzott a honvédség Miskolcon. Aki így áll katonának, évente két hónapnyi szolgálatot kell teljesítenie, részt kell vennie a szükséges kiképzéseken és például árvíz idején be is rendelhetik. A toborzást a munkaügyi központban tartott... (a36713 ::feltöltve: 2013-02-04 :: megszólalók: Bari Viktor,,;Szombati Emese,mk. őrnagy,;Nagy Zoltán,mk. alezredes, )
megnézem a videót  
  bulletÉlő Miskolci Rádió
Elindult Élő Miskolci Rádió. A tervek szerint a rendszeresen jelentkező adásokban meghívott vendégek segítségével járnak körbe olyan, a mindennapokat meghatározó kérdéseket, mint például: hogyan lehetünk boldogabbak, és miként tehetjük meg ezt itthon... (a36751 ::feltöltve: 2013-02-04 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletLitwin József: 60 névjegykártya-rajz
Különleges névjegykártya a Teátrum Pincehely Galériában. Összesen hatvan darab, vagyis éppen annyi, ahány éves idén Litwin József, az alkotások készítője. A Diósgyőri Gépgyár egykori lakatosa, a DIGÉP formatervezője, aki többek között a Centrum körn... (a36753 ::feltöltve: 2013-02-04 :: megszólalók: Mikita Gábor,színháztörténész, muzeológus,Színháztörténeti és Színészmúzeum;Urbán Tibor,kurátor,Teátrum Pincehely Galéria;Litwin József,iparművész,;Péva Ibolya,színművész, )
megnézem a videót  
2013-02-03 19:30
Vasárnap
Kilátó (közéleti magazin :: Ismétlés )
2013-02-02 18:25
Szombat
Kilátó (közéleti magazin :: Ismétlés )
válogatás heti magazinműsorainkból ::
2013-02-01 18:25
Péntek
Kilátó (közéleti magazin )
a Miskolc Televízió közéleti magazinműsora :: bulletZöld energiák a MIHŐ Kft.-nél
megnézem a teljes műsort
  bulletZöld energiák a MIHŐ Kft.-nél
Lakótelepet fűtő egykori szeméttelep, energia fahulladékból, radiátorokat melegítő, több ezer méterről feltörő forróvíz. A kőolaj és földgázkészletek kimerülésével párhuzamosan, egyre nagyobb szerepet kap a megújuló energia és az energiatakarékos meg... (a36712 ::feltöltve: 2013-02-01 :: megszólalók: Nyíri László,ügyvezető igazgató,MIHŐ Kft.;Tanka Sándor,műszaki igazgató,Mihő Kft.;Móricz József,stratégiai igazgató,MIHŐ Kft.;Kriza Ákos,polgármester,;Bokorovics Balázs,az igazgatótanács elnöke,PannErgy Zrt.;Harkó-Czikó István,fejlesztési projektmenedzser,Marosvásárhelyi Távhőszolgáltató Vállalat;Török Ferenc,polgármester,Kalocsa;Vécsi György,elnök-vezérigazgató, Miskolc Holding Zrt.,a MIHŐ Kft. korábbi igazgatója )
megnézem a videót  
2013-01-30 18:25
Szerda
Kilátó (közéleti magazin )
a Miskolc Televízió közéleti magazinműsora :: bulletInterjú Pál Dénessel
megnézem a teljes műsort
  bulletInterjú Pál Dénessel
Interjú Pál Dénessel, Magyarország hangjával. ... (a36692 ::feltöltve: 2013-01-30 :: megszólalók: A felvételek a TV2 engedélyével,, )
megnézem a videót  
2013-01-28 18:25
Hétfő
Kilátó (közéleti magazin )
a Miskolc Televízió közéleti magazinműsora :: bulletFejlesztések Miskolctapolcán - lakossági fórum bulletPál Dénes Magyarország hangja!
megnézem a teljes műsort
  bulletFejlesztések Miskolctapolcán - lakossági fórum
Elkészültek a miskolctapolcai strandfejlesztés tervei. Az elképzelések négy milliárd forintról szólnak. A korábbi pályázat kiírásának megfelelően a fejlesztések az egykori strand területére koncentrálnak. A tervek között pedig úszómedence, gyermekpar... (a36652 ::feltöltve: 2013-01-28 :: megszólalók: Kriza Ákos,polgármester,;Czinkné Sztán Anikó,ügyvezető,Miskolci Turisztikai kft.;Lengyel Katalin, ügyvezető,Miskolci Városfejlesztési kft.;Rostás László,Miskolc Város főépítésze,;Tóth Sándor,miskolctapolcai lakos,;Nagy Kálmán,országgyűlési képviselő, )
megnézem a videót  
  bulletPál Dénes Magyarország hangja!
Szerinte ő most is ugyanaz a vidéki srác, aki hatalmas álmokkal néhány hónappal ezelőtt elindult Diósgyőrből. A nézők szeretete a verseny végéig olyannyira kitartott, hogy a végső döntőben is megmaradt a hatalmas előnye versenytársaival szemben. Pál ... (a36651 ::feltöltve: 2013-01-29 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2013-01-27 19:30
Vasárnap
Kilátó (közéleti magazin :: Ismétlés )
2013-01-26 18:25
Szombat
Kilátó (közéleti magazin :: Ismétlés )
válogatás heti magazinműsorainkból ::
2013-01-25 18:25
Péntek
Kilátó (közéleti magazin )
a Miskolc Televízió közéleti magazinműsora :: bulletSzáz éves a miskolci közműves vízellátás
megnézem a teljes műsort
  bulletSzáz éves a miskolci közműves vízellátás
Száz éve indult el Miskolcon a vezetékes vízellátás. Ezzel egyidőben épült az első ivóvíztározó és víztisztító is. A következő fél órában a társaság vezetői tekintenek vissza a miskolci vízszolgáltató első évszázadára. Megtudhatják milyen forrásokbó... (a36593 ::feltöltve: 2013-01-25 :: megszólalók: Üszögh Lajos,ügyvezető igazgató,MIVÍZ Kft.;Horányiné Csiszár Gabriella,vízbázisvédelmi koordinátor,MIVÍZ Kft.;Liska lászló,üzemmérnökség-vezető,MIVÍZ Kft.;Gondár Károly,ügyvezető,Smaragd-GSH Kft.;Mató Barnabás,a diszpécserszolgálat vezetője,MIVÍZ kft.;Galambos Péter,vezető,Ivóvíz üzletág MIVÍZ Kft.;Láng Zita,marketingvezető,MIVÍZ Kft.;Turzó László,a szennyvízüzletág vezetője,MIVÍZ Kft.;Kertesi Pálma,laborvezető,MIVÍZ Kft.;Schuszter Gábor,csatornahálózati üzemmérnökség-vezető,MIVÍZ Kft.;Egri Zoltán,ügyvezető,Biogáz Miskolc Kft.;Karády Zsolt,a szennvíiztisztitási üzemmérnökség vezetője,MIVÍZ Kft. )
megnézem a videót  
2013-01-23 18:25
Szerda
Kilátó (közéleti magazin )
a Miskolc Televízió közéleti magazinműsora :: bulletStúdióbeszélgetés Kriza Ákossal bulletVilágsátor épülne Miskolcon bulletTepertő és forraltbor Görömbölyön
megnézem a teljes műsort
  bulletStúdióbeszélgetés Kriza Ákossal
Kriza Ákos, Miskolc polgármestere volt nemrég a vendége a köztévé Ma reggel című műsorának, ahol a Kanadából visszatelepülni szándékozó, főként roma származású kivándorlókról volt szó. Ezt a beszélgetést láthatják most.... (a36591 ::feltöltve: 2013-01-23 :: megszólalók: Farkas Krisztina,,;Kriza Ákos,polgármester,;Az MTVA engedélyével,, )
megnézem a videót  
  bulletVilágsátor épülne Miskolcon
Segítené a felzárkóztatást, új munkahelyeket biztosítana, fellendítené a turizmust és közelebb hozná a romákat és nem romákat. Uniós támogatással és ezekkel a célokkal épülne meg Miskolcon a Világsátor. A megyeszékhelyre tervezett roma kulturális köz... (a36590 ::feltöltve: 2013-01-23 :: megszólalók: Szabó-Tóth Kinga,intézetvezető,Szociológiai Intézet, Miskolci Egyetem;Pankucsi Márta,szociológus,;Horváth Zsolt,elnök,Romano Teatro Egyesület;Glonczi Ernő,költő, műfordító,;Váradi Gábor,elnök,Miskolci Cigány Kisebbségi Önkormányzat;Farkasné Karres Éva,igazgató,Nyitott Ajtó Baptista Általános Iskola és Óvoda;Király Csaba,szociológus hallgató,;Lakatos Nikolett,,;Kiss Gábor,alpolgármester, )
megnézem a videót  
  bulletTepertő és forraltbor Görömbölyön
Harmadik alkalommal rendeztek Forralt Bor és Tepertő Napot Görömbölyön a művelődési ház előtti téren. A bátrabbak forraltbor-főzésben és ízesítésben mérhették össze tudásukat, de lehetett kóstolni pálinkákat, és persze tepertőt, illetve más disznótor... (a36592 ::feltöltve: 2013-01-23 :: megszólalók: Czakó Zoltánné,Duci csapat,Karancslapujtő;Laczai Zoltánné,Csipet Csapat,Nyékládháza )
megnézem a videót  

FRISS VIDEOHÍREK

Politikai, közéleti magazin
Helyzetkép 2015-06-10 (00:50:00)
- Ombudsman: súlyosan sérti a szegregátumok lakóinak jogait a Miskolci Önkormányzat - Menekültek: - félmillió menekült érkezhet Európába a nyáron. Magyarországon a Nemzeti konzultációt népszerűsítő plakátokat rongálják. - Ausztria busszal és repülővel küldené vissza az illegális bevándorlókat abba az európai országba, ahol először regisztrálták őket. - Magyarországra tavaly 45 ezer illegális bevándorló érkezett. Idén már az év elő öt hónapjában 50 ezren jöttek. - Biszku-per: - kezdődik minden előről
videó feltöltve: 2015-06-10 19:00:15
16 csapatos lesz az OB I.
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:01)
16 csapatos lesz ősztől az E.ON férfi ob I.-es bajnokság. Ezt korábban a Liga javasolta, tegnap pedig a Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége rábólintott a tervre. A csapatok a 2016-os, januári belgrádi Európa-bajnokság, valamint az olimpiai felkészülés miatt dolgoztak az élvonalbeli bajnokság lebonyolításának átalakításán. Az új idényben két, nyolcas csoportot alakítanak ki, amik nagyjából azonos erősségűek lesznek. A változtatás már az újonc Miskolcot is érinti és érdekesség, hogy emiatt az a Tatabánya is indulhat az első osztályban, akiknek legyőzése a legfontosabb volt az MVLC-nek, a feljutásért folytatott küzdelmekben.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:52:05
Mindenkit érdekel az új vár
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:13)
Négyszeresére nőtt a diósgyőri vár forgalma a felújítás óta. A miskolciak mellett az ország több pontjáról, és külföldről is érkeznek a várba. A legtöbben emléket is visznek haza az élmény mellett. Azt mondják, már maga az építmény is egyedülálló attrakció.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:41
megszólalók: Keresztes Edina,,;Veresné Tar Gabriella,tárlatvezető,

Közbiztonsági fórum az Avason
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:51)
Kábítószeres fiatalokra és részeg randalírozókra panaszkodnak az avasiak. Bár szinte már egyetlen fészekrakó sincs a lakótelepen, a hajléktalanok és a szemetelők még mindig gondot okoznak a környéken. Az Avas Délen tartottak közbiztonsági fórumot tegnap- ahol az is elhangzott, hogy éppen ezért több rendőr és rendész lesz a problémásabb területeken.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:38
megszólalók: Glatz Katalin,önkormányzati képviselő,Fidesz-KDNP;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,MÖR;Kiss Gábor,alpolgármester,;06-80-46-00-46,,

Szemétszedés Lyukóban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:15)
Lyukóban szerencsére olyanok is élnek, akik tenni is akarnak környezetükért. Ma több tonna szemetet szedtek össze a városrészben, de a saját portáikon is lomtalaníthattak a lakosok. A szemétszedést a terület önkormányzati képviselője szervezte.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:50:23
megszólalók: ATMO,,;ATMO,,;ATMO,,;Csikja Vanessza,,;Deák-Bárdos Mihály,,önkormányzati képviselő,, Fidesz-KDNP;ATMO,,

Lyukóban ellenőrzött a hatóság
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:56)
Elhagyott, feltört házak és áramlopások a Lyukóvölgyben- a rendészek és a társhatóságok folyamatosan visszatérnek a helyszínre. A környéken sokan örülnek a hatósági jelenlétnek, amit a miskolci rendészek folytatni is fognak.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:48:47
megszólalók: Atmo:Juhász Róber (nincs felirat)t,,;Juhász Róbert,,;Papp Ferenc,,;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet

Nyári diákmunka
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:55)
Sok diák vállal munkát a szünidő alatt. Idén is főként irodákba, hipermarketekbe és termelő cégekhez keresik a fiatal munkaerőt. Az órabérek a munka jellegével változnak. Az alap a minimálbér, de képzettségtől és tapasztalattól függően a diákok akár a minimálbér kétszeresét is megkereshetik. Munkát vállalni a diákmunka közvetítőn keresztül érdemes.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:47:54
megszólalók: Varga Viktória,,;Boros Jenifer,,

Fecske gyűrűzés
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:02:06)
Több fecskét, és fecske fiókát is meggyűrűztek ma a MIVÍZ telephelyén. A Magyar Madártani Egyesület Bükki csoportja szerint 5 év múlva teljesen eltűnhetnek a fecskék Magyarországról. A miskolci vízművek telephelyén azonban csaknem 30 fecskefészek található. De, egy egészen különleges madár is gyűrűt kapott.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:46:57
megszólalók: Pusztai Leó,,;Somoskői Péter,,alelnök,,Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Bütkki helyi csopor;Szabó György,, stratégiai igazgató,,MIVÍZ Kft.

Csődvédelmi törvényjavaslat a családokért
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:21)
Több tízezer szegény sorsú családon segíthetne a KDNP törvényjavaslata, melyet ma tárgyalt az országgyűlés. A csődvédelem szerint az adós mentesítést kapna a végrehajtás alól, részleges moratórium kapcsolódik hozzá és az adósság egy részét is elengedhetik. Miskolcon a családsegítő szolgálat segített a kilátástalan helyzetbe került családokon. Az igazgató szerint az új törvény több szempontból is jobb lehet a réginél.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:45
megszólalók: Földessy Judit,igazgató,Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény

Ezrek operája a Jégcsarnokban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:23)
A sport és a művészet tökéletesen megfér egymás mellett. Bizonyítja ezt az is, hogy a tavalyi operafesztivál egyik legnépszerűbb programjának, az Ezrek operájának a Jégcsarnok adott otthont. A tér akusztikája annyira optimális a műfajhoz, hogy az Aida után ismét ezt a helyszínt választották. Ezúttal pedig nem csak az Ezrek operája lakja majd be a csarnokot. Az operafesztivál pénteken kezdődik
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:13
megszólalók: Kesselyák Gergely, fesztiváligazgató,BartókPlusz Miskolci Operafesztivál


még több videohír...

Miskolc TV mai műsora

2021-01-25 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!