Közélet

Megrohamozták a boltokat az iskolakezdés előtt

2014-08-31 19:15

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Megrohamozták a boltokat a családok az iskolakezdés előtti utolsó hétvégén. Sokan hagyták az iskolakezdés előtti hétvégére a tanszerek, vagy tornafelszerelések megvásárlását. A tapasztalatok szerint a roham még legalább két hétig folytatódik.

Az üzletek felkészültek az augusztus végi dömpingre, ugyanis sok szülő az utolsó pillanatra hagyta a bevásárlást. Van, aki azt mondja, eddig nem volt rá idő. „Folyamatos áruellátásunk van, napi szinten kapjuk a nagykerből az árut, tehát gyakorlatilag semmiféle áruhiányunk nincs” – mondta el Tolnai Istvánné, az Egerszeg Papír Kft. ügyvezetője.

Szinte megrohamozták vasárnap délután az egyik budaörsi sportáruházat. Sokan ott is az utolsó pillanatra hagyták a bevásárlást. Az iskolakezdés előtti utolsó hétvégén több tízezren fordultak meg az áruházban, ilyenkor a forgalom itt a szokásos másfélszerese. "Mindenki ilyenkor tért vissza a vakációból, az utolsó pillanatra időzítették a vásárlóink azt, hogy a megfelelő felszereléseket beszerezzék, jellemzően táskákat, gyermekcipőket, ruházatot vásárolnak" – mondta Cserhalmi Zsolt, a Decathlon áruház igazgatója.

A tapasztalatok szerint a vásárlási láz a tanévkezdés utáni egy-két hétben is folytatódik, mert csak az első napokban derül ki, hogy még milyen felszerelése hiányzik gyereknek.

hirado.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2024-07-23 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!