Pályázatok

Kisbusszal gazdagodott négy település

2014-08-29 20:40

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE falubusz_140829_ja_12.jpg

Négy település, 4 falubusszal lett gazdagabb pénteken. A települések az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap pályázati forrásából nyerték el a Volkswagen Transporter Kombi típusú 8-9 fős mikrobuszokat.

A járművek a vidéki kistérségi közlekedési szolgáltatásokban nyújtanak majd segítséget, vagyis betegeknek, iskolásoknak, időseknek stb. A Miskolc Autóház, segítvén a pályázókat partner bankján a Porsche Bankon keresztül kamatmentes kölcsönt nyújtott a járművek beszerzéséhez mindaddig, amíg a támogatási összeget megkapják.
Ismerve a környékbeli települések helyzetét, a Miskolc Autóház a járművek üzemeltetésével kapcsolatos költségek csökkentése érdekében speciális biztosítási, és karbantartási kedvezményeket épített be szolgáltatásaiba.

falubusz_140829_ja_1.jpg

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében közel 115-120 pályázat nyert, amely országosan kimagasló eredmény. Az átadó ünnepségen Demeter Ervin kormánymegbízott elmondta, a kistérségi közlekedés megoldása volt a cél a pályázattal. Egymilliárdos összeget nyertek el az önkormányzatok és civil szervezetek összesen, köszönhetően pedig az autóház kamatmentes előfinanszírozásának a települések számára nem volt anyagilag megterhelő a pályázat.

minap.hu
Fotó: J. Á.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-08-14 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!