Választás 2014

"A baloldal marakodását látják mindenhol..."

2014-08-28 18:31

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE liberalis_part_140828ml.jpg

Nem tartja jó jelöltnek Pásztor Albertet Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt elnöke, aki szerint még nem késő a baloldali pártoknak is Rózsa Editet támogatni.

Nagyon örül, hogy Rózsa Editet támogathatják miskolci polgármesterjelöltként - mondta miskolci sajtótájékoztatóján Fodor Gábor. Az elnök szerint nagy a tét, Miskolcon pedig különösen érdekes a helyzet. A jelenlegi polgármestert nem tartják támogathatónak, mert nem teljesítette választási ígéreteit, nem történt meg az a kitörése Miskolcnak, amire a rá szavazók vártak, a liberális elvek mellett pedig vállalhatatlan jelöltnek tartja Pásztor Albertet.

Véleménye szerint a pozíciószerzés érdekében feladták elveiket azok a pártok, amelyek őt támogatják, miközben „finoman szólva sem egységes a Pásztor mögötti csapat”. A baloldal marakodását látják mindenhol, ezért indítottak Budapesten is önálló főpolgármester jelöltet és ezért támogatják Miskolcon Rózsa Editet, aki véleményük szerint igazi liberális értékrendeket vall, és "a békét hirdeti az acsarkodás helyett". Hozzátette: fiatal pártként máris jó eredményeket értek el, országosan 380 jelöltjük van, ebből 37 polgármesterjelölt.

Miskolc egy nagy jövőjű, befogadó város, ahol az emberek békét szeretnének, azt, hogy hagyják őket tenni, amit akarna - tette hozzá Rózsa Edit. Megfogalmazása szerint azt a szellemi potenciált, ami a városban van, ki kell használni, a miskolci emberek képesek kihúzni magukat a bajból.
Hozzátette, számít a nőkre, akikben megvan az empátia, az odafigyelés, hogy a város újraéledésében segíteni tudjanak. Elmondta, közzétett egy nyílt levelet, amelyben azt javasolja a polgármesterjelölteknek, hogy tartsanak be egy közös etikai kódexet annak érdekében, hogy békében teljen a kampány.

minap.hu
Fotó: Mocsári L.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-11 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!