Helyi hírek

Estére ideért az eső, de holnap már a nap érkezik

2014-08-27 21:21

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Hidegfront vonul át felettünk, amely mögött holnap már napos, az átlagosnál kissé hűvösebb időre számíthatunk – tájékoztatta szerkesztőségünket az Országos Meteorológiai Szolgálat Miskolci Veszélyjelző és Szolgáltató Irodája.

Szerda éjjel már derült lesz az ég, csapadék a továbbiakban már nem valószínű. Mérsékelt marad a légmozgás, csütörtök reggelre általában 7 fokig csökken a hőmérséklet.

Napközben kevés felhő, sok napsütés várható. Csapadék nem valószínű. Általában mérsékelt marad a légmozgás, délutánra 21 fokig emelkedik a hőmérséklet. Hidegfronti hatás van térségünkben.

Pénteken is napos idő várható hűvös hajnallal, kellemes 25 fok közeli hőmérsékletű délutánnal. A hétvégén kicsit tovább melegszik a levegő, az Alföldön akár 28, 29 fok is lehet, viszont nem lesz mindenütt zavartalan napsütés, sőt az északi, északnyugati tájakon vasárnap már csapadék is valószínű zivatarral. Hétfőn a keleti tájak kivételével több helyen eshet, és kicsit megint hűvösebb lesz, majd a jövő hét közepétől csökken a felhőzet és a csapadékhajlam is, a hőmérséklet pedig a sokévi átlag körül alakul.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-01-30 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!