Helyi hírek

„Az Együtt-PM is alkalmatlannak tartja és megtagadta Pásztor Albertet”

2014-08-27 16:22

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A hivatalos kampány beindulásával világossá vált, amit eddig igyekeztek lebegtetni a baloldali pártok: az Együtt-PM nem támogatja Pásztor Albert polgármester-jelöltségét. Illene, hogy ezt az érintett közölje a miskolci választópolgárokkal. Mivel nem tette meg, kénytelenek vagyunk megtenni mi - hangsúlyozta szerdai sajtótájékoztatóján Kiss János, a Fidesz városi frakciójának vezetője.

– A napokban azt mondtuk, három részre szakadt a baloldal. Be kell látnunk, tévedtünk, ugyanis nem állt meg az osztódás. A kampány beindulásával hivatalosan is meg kellett nevezni azokat a szervezeteket, amelyek támogatják az egyes jelölteket, és az Együtt-PM nincs köztük, megvonta támogatását Pásztor Alberttől – jelentette ki sajtótájékoztatója elején Kiss János.

A Fidesz miskolci frakciójának vezetője úgy fogalmazott: egy pártnak egy döntése lehet egy jelöltről, olyan nincs, hogy az országos vezetőség nem tartja alkalmasnak, de a helyiek támogatják. Eddig azonban igyekeztek lebegtetni ezt a kérdést. – Most kiderült, az Együtt-PM ugyanúgy alkalmatlannak tartja Pásztor Albertet nemcsak a polgármesterségre, de a jelöltségre is, mint a gyurcsányisták által árulónak kikiáltott Rózsa Edit és Fedor Vilmos.

Ezt azonban a jelölt igyekszik eltitkolni, amivel, úgy gondolom, nyugodtan kijelenthetjük, hülyének nézi, megvezeti a miskolci választókat. Ahogy azzal is, hogy plakátjain továbbra is ugyanúgy ott szerepel az Együtt-PM logója – mondta. Kiss János emlékeztetett, „egyéb mondandó” híján Pásztor Albert a napokban azzal szórakoztatta a médiát, hogy leöntötte magát egy vödör vízzel, a Miskolci Fidesz-KDNP pártszövetség szerint azonban lehetne közlendője a miskolciak számára – például az, hogy akkor valójában kik is támogatják őt polgármesterjelöltként.

minap.hu  


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-01-30 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!