Videós hírek

Visszatértek a Tetemvárra az ellenőrzéssel (videóval!)

2014-08-26 19:52

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE ellenorzes_tetemvar_140826ml_3.jpg

Újra visszatértek a Tetemvárra a rendészek, mezőőrök, rendőrök, a gyámügy, a szociális osztály, és az ÉMÁSZ munkatársai. Mintegy harminc egyenruhás vizsgálta most át a környéket. A cél az, hogy javuljon a város, a környék közbiztonsága.

A Tetemváron már régóta sok a probléma. Az ellenőrzésben résztvevők útja is elvitt – többek között – egy tető és már-már falak nélküli ház mellett, ami körül csak gyom és rengeteg szemét látható. Mindez a város szívében. Nem véletlenül tér ide vissza a Miskolci Önkormányzati Rendészet rendszeres ellenőrzései során.Ahogy szokás, először a lakcímkártyát és a személyi igazolványt ellenőrizték a rendészet munkatársai. Természetesen vannak házak, ahol minden rendben volt, ezek lakói nem is bánják az ellenőrzéseket.
–Jól teszik, hogy jönnek, csak oda is kéne menni, ahol nincs rendben minden, nem oda, ahol rendben van minden – jegyezte meg egyikük a Miskolc Televíziónak.

ellenorzes_tetemvar_140826ml_12.jpg

Mennek oda is – hiszen a rendészek, a mezőőrök, a rendőrök, a gyámügy, a szociális osztály és az ÉMÁSZ munkatársai többek között azért térnek vissza rendszeresen a Tetemvárra, hogy javuljon az közbiztonság.– Nagyon sok állampolgári jelzést, felkérést is kapunk arra, hogy járőrözzünk gyakrabban a területen, mert nagyon sokszor nem érzik magukat biztonságban este, éjszaka, vagy akár napközben is hazafele menet az ott lakók – nyomatékosította Vincze Csaba, a Miskolci Önkormányzati Rendészet igazgatója.

minap.hu
Fotó: Mocsári L.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-03-02 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!