Közélet

Iskolatáskával segít a Jobbik

2014-08-26 16:00

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE jobbik_iskolataskaadomany_140826.jpg

A Jobbik 300 ezer forint értékben adományoz iskolatáskát rászoruló, szorgalmas kisiskolásnak Miskolcon, ezzel tehermentesítve a szülőket a tanévkezdéssel járó költségek egy része alól, jelentette be keddi tájékoztatóján Jakab Péter, a párt miskolci polgármesterjelöltje.

Mint mondta, a családok számára az iskolakezdés mindig hatalmas terhet jelent főleg Miskolcon, ahol az országos átlagnál is nehezebb anyagi feltételek mellett kell a szülőknek beszerezniük a szükséges felszerelést.

Hangsúlyozta: a Jobbik stratégiai kérdésnek tartja azoknak a családoknak a segítését – akár iskolakezdési támogatással, étkezési hozzájárulással, de akár önkormányzati lakással is –, akik nehéz körülményeik ellenére is olyan gyermekeket nevelnek Miskolcnak, akikre bátran lehet építeni a város jövőjét.

Jakab Péter elmondta, a Jobbik ezért 300 ezer forint értékben adományoz iskolatáskákat rászoruló, de szorgalmas miskolci kisiskolásoknak.  Az elsőt Jakab Péter személyesen adta át Szamosi Emesének, a Bulgárföldi Általános Iskola tanulójának. Hangsúlyozta, a 2. osztályos kislány komoly betegséggel küzd két testvérével együtt, ennek ellenére derekasan helytáll az iskolapadban.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-10-26 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!