Sport

Megújuló uszodák Miskolcon

2014-08-26 16:20

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE kemeny_denes_uszoda_140825mlo_15.jpg

Újra kinyitott a Kemény Dénes uszoda hétfőn. A létesítményt augusztus 9-én zárták be két hétre az éves karbantartás, valamint a jogszabályi előírásokban foglalt kötelező vízcsere miatt. Az öltözők tisztasági festéseit elvégezték, épül az uszoda mellett található kalandpark, valamint a kerítés is. Mint megtudtuk, szeptember végén átadják a felújított diósgyőri tanuszodát is.

kemeny_denes_uszoda_140825mlo_22.jpg

Szabó László
, a Miskolci Sportcentrum Kft. részéről érdeklődésünkre elmondta, a jogszabályi előírásoknak megfelelően kicserélték a Kemény Dénes Városi Sportuszoda vizét, a medencét kitakarították, fertőtlenítették. Elhárították ugyanakkor azokat a műszaki meghibásodásokat, a rendszeres használatból adódó kopásokat is, amelyeket a folyamatos üzemmenet mellett, évközben nem volt lehetőség kijavítani.

kemeny_denes_uszoda_140825mlo_5.jpg

Az uszodában található helyiségek, öltözők tisztasági festéseit szintén elvégezték a két hét alatt, ugyanakkor kiépítették az uszoda mellett található kalandparkot is, amit hivatalosan szeptember végén adnak majd át.
Hamarosan befejeződik a dísztavat határoló kerítés kiépítése is. Az uszoda közvetlen közelében zajló MIHŐ távhővezeték lefektetése is tovább folytatódott a kéthetes leállás alatt.

kemeny_denes_uszoda_140825mlo_12.jpg

Szabó László ugyanakkor további jó hírrel is szolgálhatott az úszósportok szerelmeseinek: a pályázati pénzből megújuló diósgyőri tanuszodát szintén szeptember végén adják át hivatalosan.

minap.hu
Fotó: Mocsári L.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-09-30 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!