Helyi hírek

Amatőrök versengtek párosban

2014-08-25 16:25

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE teniszbajnoksag_140825_2.jpg

A Junior Sport Club adott otthont a hétvégén megrendezett UNIQA Kupának. Az amatőr páros teniszversenyen a hagyományoknak megfelelően két erősségi szintű csoport résztvevői mérték össze tudásukat.

A tapasztaltabb játékosok az úgynevezett „fényes”, a kevésbé gyakorlott teniszezők pedig a „fakó” csoportba kerültek. A párosok véletlenszerűen kerültek kisorsolásra, oly módon, hogy minden párosban legyen egy „fényes” és egy „fakó” játékos.

Az egész napos rendezvényen a mérkőzések jó hangulatban, családias környezetben zajlottak, megmutatva a tenisz mint játék számos szépségét. A mérkőzések egy nyert játszmáig tartottak. A győzelmek számát összesítve alakult ki a csoportokon belüli végső sorrend, ahol is azonos számú győzelmek estén „tie break” döntött a végeredményről.

teniszbajnoksag_140825.jpg
A verseny fővédnöke Kriza Ákos, Miskolc polgármestere volt, hiszen Miskolc vezetése, önkormányzata támogatja a sportot.

A viadal eredménye: a „fényesek” kategóriában az első helyen végzett ifj. Tóth László, a második Nagy Iván, míg a harmadik Pados Zoltán lett. A „fakók”-nál az élen Orosz Petra, mögötte Menyhárt Szabolcs, a harmadik helyen pedig Szűcs Mária végzett az összesítésben.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-03-25 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!