Sport

Négyet rúgott a Mezőkövesdnek a DVTK (videóval!)

2014-08-22 09:11

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Marjanovic és Takács révén már az első félidőben kétgólos előnyt szerzett a DVTK, amelyet a fordulás után Csirszki és Németh találatával meg is duplázott, így könnyedén múlta felül a mezőkövesdiek fiatal csapatát a csütörtök délután, zárt kapuk mögött lejátszott felkészülési mérkőzésen.

Mint a dvtk.eu-n olvasható élő, szöveges tudósításból is kiderül, már az 5. percben góllá érett a Diósgyőr mezőnyfölénye – igaz, Marjanović lesen volt, mikor Nikházi kiugratta, így a gólt természetesen érvénytelenítette Nagy Róbert játékvezető. Továbbra is támadásban maradt a DVTK, adódott helyzet Griffiths és Takács előtt is, de a gól egyelőre váratott magára. A Mezőkövesd a 10. percben jutott el először a hazaiak kapujáig, ám Antal tisztázott, aki kapujából kimozdulva még azt is megengedhette magának, hogy két cselt is bemutasson.

Fél óra játék után aztán újra jött Marjanović, aki szépen játszott össze Csirszkivel, majd 14 méterről laposan a jobb alsó sarokba lőtt (1-0). Még a félidő előtt növelni tudta előnyét a piros-fehér csapat: Griffiths tört be erőszakosan a tizenhatoson belülre, kapura fordult, Herceg azonban védeni tudta közelről leadott lövését, a kipattanó azonban az érkező Takácshoz került, aki 4 méterről a hálóba emelt (2-0).

A fordulást követően alig telt el 10 perc, máris növelni tudta előnyét a DVTK: szép diósgyőri támadás során Griffiths– Marjanović–Csirszki volt a labda útja, a fiatal támadó góllal fejezte be az akciót (3-0). Többet is cserélt ezután a diósgyőri csapat, lehetőséget kaptak a fiatalok is. A lendület továbbra sem tört meg, és a 65. percben már a negyedik gólnak örülhettek a piros-fehérek: Németh Milán lőtt 12 méterről, nagy erővel a bal alsóba (4-0), beállítva ezzel a végeredményt.Eredmény
:

Diósgyőri VTK
- Mezőkövesd-Zsóry 4-0 (2-0)
Miskolc, Diósgyőri Stadion, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Nagy Róbert (Ambrus Dániel, Nagy Gábor).
DVTK: Antal - Eperjesi, Debreceni, Szalai, Németh M. - Szabó B., Csirszki, Nikházi, Marjanović - Griffiths, Takács T. Vezetőedző: Tomiszlav Szivics.
Mezőkövesd: Herceg - Horváth B., Csató, Gál, Farkas - Menyhért, Dorkó, Moroncsik, Bakos - Csirmaz I., Illés. Vezetőedző: Tóth László.

Csere: Takács helyett Timkó a 46., Csató helyett Kovács G. a 46., Illés helyett Szövetes a 46., Antal helyett Egyed a 61., Marjanović helyett Germán a 61., Griffiths helyett Balogh a 61., Eperjesi helyett Greskó a 61., Moroncsik helyett Szakál a 61., Csirmaz I. helyett Pelyhe a 61., Horváth helyett Hímer a 70., Bakos helyett Tamók a 70., Menyhért helyett Csirmaz Z. a 75., Farkas helyett Stefanecz a 75. percben.

Gólszerző: Marjanović (1-0) a 32., Takács (2-0) a 43., Csirszki (3-0) az 57., és Németh (4-0) a 65. percben.

Vladimir Radenković: A játékosok úgy mentek bele a meccsbe, mintha tétmérkőzés lett volna. Főleg azok hozzáállásával vagyok elégedett, akik közel vannak az első csapathoz. A második félidőben a fiatalok is megmutatták, hogy milyen potenciál van bennük. Az akadémiai képzés a megfelelő irányba halad, szépen fejlődnek a fiatal játékosok. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! – nyilatkozta a dvtk.eu-nak.

minap.hu
Video: dvtk.euAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-10-03 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!