Bulvár

Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei

2014-08-19 09:35

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok szerint augusztus 18-án 18 órakor Miskolcon, egy intézményben két 17 éves és két 16 éves helyi fiatalkorú fiú előzetes szóváltást követően összeverekedett.

A kiérkező rendőrjárőrök a kihívóan közösségellenes, erőszakos, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő személyeket elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei egy férfivel szemben hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben az Edelényi-, a Miskolci-, az Ózdi-, a Sárospataki- és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-06-15 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!