Belföld

Buszt oltottak a rendőrök

2014-08-18 13:56

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Még a tűzoltók kiérkezése előtt eloltották a járőrök a szakácsi buszfordulóban álló menetrendszerinti járat műszerfalából felcsapó lángokat.

Az Edelényi Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnoka és járőre augusztus 15-én 13 óra 50 perckor Szakácsi településen szolgálati feladatokat hajtottak végre, amikor a buszfordulóhoz érve észlelték, hogy az ott álló, menetrendszerinti helyközi járat nyitva lévő ajtajából enyhe füst áramlik ki.

A rendőrök azonnal felvették a kapcsolatot az autóbusz helyszínen lévő vezetőjével, aki elmondta, hogy mintegy két perccel azelőtt állt be a buszváróba, amikor észlelte, hogy füstölni kezdett a műszerfal.

A járőrök a sofőrrel a busz elektronikai rendszerét lekapcsoltatták, majd a műszerfal mögül felcsapó 10-15 centiméteres lángokat a járművön található poroltóval rövid idő alatt megfékezték és eloltották.

Az ügyeleten keresztül kiértesített tűzoltók a helyszínre érve megállapították, hogy a jármű biztosítéktáblájánál lévő kábelköteg egy műszaki hiba következtében kigyulladt, ami az azonnali rendőri beavatkozás hiányában a parkoló tömegközlekedési eszköz teljes kiégését okozhatta volna.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-09-26 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!