Bulvár

Tragikus baleset Kazincbarcikán!

2014-08-18 11:59

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Halálos baleset történt augusztus 14-én reggel az Északmagyarországi Regionális Vízművek ZRt. (ÉRV ZRt.) egyik munkaterületén.

Több hét óta tartó ivóvíz-vezeték rekonstrukciót végzett az ÉRV ZRt. Kazincbarcikán, amelynek munkálatai során tragikus baleset történt a munkavégzés helyszínén.

A feladatok ellátása közben a munkát végző csoport vezetőjét – aki több évtizedes tapasztalattal rendelkezik - a munkaárok széléről leomló, nagy mennyiségű föld maga alá temette – tájékoztatta az ÉRV portálunkat.

A helyszínen tartózkodó kollégái azonnal a balesetet szenvedett munkatársuk segítségére siettek, és kiszabadították a föld fogságából. A helyszínre érkező mentők a sérültet, súlyos-életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórházba.

A kórház tájékoztatása szerint a társaság munkatársa augusztus 15-én a késő esti órákban elhunyt. Az ÉRV ZRt. mély megrendüléssel fogadta a hírt és együtt érezve, részvétét fejezi ki a munkavállaló családjának, és saját halottjának tekinti az elhunytat.

– Kollégánk a társaságnál eltöltött évei alatt elhivatott munkájával nagymértékben hozzájárult a fogyasztók ivóvízzel történő ellátásának biztosításához. A társaság ezúton is köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik mindent megtettek a kolléga életmentése érdekében – áll az ÉRV közleményében.

A baleset körülményeit a munkavédelmi felügyelőség szakemberei és a társaság is vizsgálja.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-07-31 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!