Sport

Lábteniszpálya a Selyemréti Strandon

2014-08-15 17:06

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE selyemret_labteniszpalya_140815_ja_2.jpg

Társadalmi összefogással, a sportbarátok segítségével salakos lábteniszpálya épült a Selyemréti Strandon. A pálya nemzetközi mérkőzések lebonyolítására is alkalmas, a fürdővendégek pedig ingyen használhatják.A Selyemréti Strandon mostantól már nemcsak fürdeni lehet. Az új sportolási lehetőség a lábtenisz, amelyhez egy pálya is épült.
– 26 éve játszom ezt a sportágat, nagyon sok versenyen részt vettünk. Most már egyre kevesebb helyen van edzési lehetőség, és kifejezetten jót fog ez tenni a sportágnak és a fiataloknak egyaránt, hogy valahol fognak tudni újra mozogni – mondta Kerékgyártó Tamás.

Lábteniszpálya ugyanitt korábban már működött, akkor azonban a strandot még Augusztus 20-nak hívták. Azt is és a mostanit is önerőből építették a sportbarátok.
– Próbáltuk megvalósítani ugyanazt egy kicsit jobb kivitelben. Lekerítve, salakkal megoldva a Miskolci Turisztikai Kft. és az önkormányzat hozzájárulásával egy hónap alatt sikerült összehozni. Bízom benne, hogy a sportszerető közönség díjazni fogja ezt a lábtenisz-, illetve kispályás salakos pályát emelte ki Tóth István.

selyemret_labteniszpalya_140815_ja_5.jpg

A Turisztikai Kft. a salakot biztosította. Bodnár László, a Miskolci Turisztikai Kft. főmérnöke hangsúlyozta, összefogással a jó cél érdekében valóban nagy dolgokat lehet létrehozni.
– Körülbelül egy hónappal ezelőtt kezdtük el építeni a pályát. Ez lehet, hogy sok időnek tűnik, de azt hiszem, társadalmi munkánál ez elfogadható átfutási idő – tette hozzá.

A lábteniszpályát a strandolók ingyen használhatják. A 25x14 méteres pálya nemzetközi versenyek lebonyolítására is alkalmas. A pálya szeptemberben iskolák közötti versenyeknek ad majd otthont.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-10-03 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!