DVTK

„A magyar baloldal nem akar stadiont Diósgyőrben!”

2014-08-15 11:54

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A Fidesz-kormány és parlamenti többsége nem csak minden idők egyik legnagyobb stadionfejlesztését határozta el Diósgyőrben, de lehetőség nyílt újabb, milliárdos nagyságrendű, a DVTK Akadémia létrejöttét megalapozó fejlesztések előkészületeinek a megkezdésére is – emelte ki pénteki sajtótájékoztatóján Kiss János, a miskolci Fidesz-frakció vezetője, aki arról is szólt: csütörtökön a nyomortelepek felszámolásának ellenségei megpróbáltak zavart kelteni, bizonyos „alkut” emlegetve. – Szeretnénk újra leszögezni: nem volt, nincs, és nem is lesz ilyen alku. Végigvisszük a nyomortelepek felszámolását, akkor is, ha ez egyeseknek nem tetszik – hangsúlyozta a frakcióvezető.

A diósgyőri stadionról szólva Kiss János elmondta, mára végképp kiderült, ha a baloldal nyerné az őszi választásokat Miskolcon, a stadion 4,5 milliárdos fejlesztése és az edzőközpont létrehozása csak hiú ábránd lehetne. – Mindannyian jól emlékszünk arra, hogy az áprilisi országgyűlési választásokon az MSZP és szatelitpártjai Miskolcot is teleszórták a „Kórházak kellenek, nem stadionok” szlogennel. Pásztor Albert egyik kedvenc pártja, az Együtt-PM pedig egyenesen törvényjavaslatot nyújtott be a parlamentben a stadionok ellen, Stadionstop címmel – emlékeztetett Kiss János.

A frakcióvezető felhívta a figyelmet, hogy a legnagyobb ellentámadás néhány napja történt, amikor Gréczy Zsolt, Gyurcsányék szóvivője az FTC-stadion budapesti megépítését üdvözölte és jó hírnek nevezte. Aztán viszont kijelentette, hogy a párt minden további stadionfejlesztést, így a diósgyőrit is, elutasít és követeli, hogy állítsák le a stadionfejlesztési programot. – Gyurcsányék ezzel a nyilatkozattal egész egyszerűen arcon csapták a miskolciakat. Megszégyenítették a DVTK-t – fogalmazott Kiss János.

– A DK-s pártszóvivő közleményéből világosan kiderül, hogy Gyurcsányék és a baloldal szerint a miskolci szurkolók nem érdemelnek új stadiont, és ami Budapesten még megépülhetett, az Miskolcnak már nem jár. Pofátlanul lenézik Miskolcot, magyar baloldal nem akar stadiont Diósgyőrben – hangoztatta a frakcióvezető. Kiss János hozzátette: ezek után nincs kétségük afelől, hogy a baloldal keresztbe feküdne a beruházásnak, minden eszközzel megakadályozná az új stadion felépítését. - Felőlük hiába várakoznak a miskolci szurkolók tízezrei a megígért új stadionra, Gyurcsány Ferenc és helyi emberei esélyt sem adnának arra, hogy csapatunk valaha is felzárkózzon Európához – emelte ki a politikus.

– A Fidesz-frakció képviseletében azonban megnyugtatom a DVTK szurkolókat: ha ősszel ismét a Fidesz kap bizalmat Miskolcon, az új stadion minden baloldali utálkozás és pofátlanság ellenére, fel fog épülni! – zárta sajtótájékoztatóját Kiss János.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-11-27 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!