Városinfó

Távhővezetéket fektetnek Miskolctapolcán

2014-08-14 18:31

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE tapolca_ut_140814_fkcs_6.jpg

A tapolcaiak türelmét kéri a városháza a régi strand melletti építkezés és útszűkületek miatt. A területen jelenleg az új uszodához vezető távhővezetéket fektetik, ezért nehezebb most közlekedni Miskolctapolcán.

Az új strand építése miatt a területen távhővezetéket fektetnek, ezért hetek óta több utcában is korlátozták a forgalmat. A lakók és a turisták panaszkodnak a sok por és a hangzavar miatt. Van, aki viszont türelmes.

tapolca_ut_140814_fkcs_2.jpg

Lukács Barnabás azt mondja, megéri várni, hiszen az uszoda hamarosan elkészül, azt pedig tovább fogják fejleszteni stranddá. A csőfektetés főként a régi strand melletti Görömbölyi utcát és a Csabai utcát érinti, ott most szűkebb sávon lehet közlekedni. Sokan azt kifogásolják, hogy éppen nyáron, az idegenforgalmi szezon közepén kezdték el kiépíteni az új strandhoz vezető csöveket.

tapolca_ut_140814_fkcs_3.jpg

Rostás László
, Miskolc főépítésze ennek kapcsán elmondta, az engedélyeket csak úgy tudták beszerezni, hogy erre az időszakra essen az építkezés. Szeretne türelmet kérni a miskolctapolcaiaktól, az építkezés sajnos mindig kellemetlenséggel jár, de meg vannak a tapolcaiaknak a kerülőút lehetőségeik.

tapolca_ut_140814_fkcs_8.jpg

Aki el szeretné kerülni az építkezést, annak érdemes a Csabaival párhuzamos utcát választania, vagy leparkolni a tapolcai nagyparkolóban. A vezetékfektetés várhatóan még két hétig tart.

I. Zs.
Fotó: F. Kaderják CsillaAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-11-29 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!