Városinfó

Átfogó ellenőrzés – ezúttal is sikeresen

2014-08-14 14:57

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Ismét átfogó ellenőrzést tartottak a Miskolci Önkormányzati Rendészet munkatársai és a társszervek dolgozói. Az ellenőrzés ezúttal egy olyan területet érintett, ahol már rég ellenőrizték a szabályok betartását – jelenlétük ezúttal is célt ért.

A Miskolci Önkormányzati Rendészet létszámának bővítésére kapott lehetőséget, hiszen a városvezetés úgy gondolta, a lakosság számára fontos, hogy biztonságot nyújtsanak. A tömegközlekedést is beleértve.

ellenorzes_140814_ja_7.jpg

Vincze Csaba, a Miskolci Önkormányzati Rendészet vezetője elmondta, az MVK Zrt.-vel együttműködve több rendészeti munkatárs lesz a villamosokon. Ezúttal azonban nem a közlekedés volt a főszerepben, átfogó ellenőrzést tartottak ugyanis csütörtökön, az Árok, Napraforgó utcában, illetve a Széphegy dűlőn és a Rózsás tető által határolt területen.– Több oka van annak, hogy ezt a területet vontuk górcső alá. Elsősorban azért, mert erről a területről is érkeznek olyan jelzések, mely szerint nagyobb mértékben elszaporodott azon személyek jelenléte, akik különböző vagyon elleni bűncselekményeket követnek el. Ilyen például a gyümölcsök, termények eltulajdonítása kiskertekből. Ezek a személyek beköltöznek a területre, s van olyan adatunk is, hogy más hétvégi házába, ingatlanába is beköltöznek, illetéktelenül – mondta.

ellenorzes_140814_ja_23.jpg

Kiss Lajosné a Bábonyibérc dűlőn lakik, az Árok utca folytatásában.
– Jónak tartom ezeket az ellenőrzéseket, mert állatokat tartunk. Figyelnek a biztonságunkra, régebben voltak betörések, de jó hogy van ez az ellenőrzés, mert sokan bemennek és illetéktelenül laknak a házakban – emelte ki.

minap.hu
Fotó: Juhász Á.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-11-29 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!