Bulvár

Borlopás, erőszak, költségvetési csalás – az elmúlt 24 óra számokban

2014-08-12 10:25

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A megye rendőri szervei augusztus 11-én négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe – tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. S. István 64 éves helyi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy augusztus 11-én 8 órakor Miskolcon, az Andrássy út egyik élelmiszerüzletéből egy üveg bort akart eltulajdonítani. A tolvajt a rendőrök elfogták, majd előállítást követően őrizetbe vették.

A Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság miatt egy férfival, az ózdi járőrök egy személlyel az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt, míg az encsi rendőrök egy férfivel tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A megye rendőrei az elmúlt 24 órában egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai augusztus 11-én 23 óra 20 perckor Arnóton, a Dankó Pista utcán intézkedés alá vonták R. Mária 25 éves arnóti lakost, aki ellen az Egri Járásbíróság költségvetési csalás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A körözés hatálya alatt álló, elfogott személyt a rendőrök őrizetbe vették.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben az Encsi-, a Kazincbarcikai-, valamint a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-12 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!