Külföld

Újra világbajnok Szász Kitti

2014-08-11 11:54

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE szasz-kitti.jpg

Szoros programja volt az elmúlt héten, hétvégén a sajószentpéteri Szász Kittinek. Meg kellett ugyanis védenie világbajnoki címét, majd hazautazva is volt dolga, habár az már nem a versengésről szólt.

Újra megvédte világbajnoki címét Szász Kitti. Sorban ez már a negyedik alkalom, hogy kijelenthető, a Sajószentpéterről származó Kitti a világ legjobbja, ha freestyle fociról van szó.

Kittinek nem sok ideje van unatkozni. Versenyekre jár, bemutatókat tart, világbajnok forma1-es pilótákat szédít el tehetségével, zsűrizi az ifjú tehetségeket, s most újra elérkezett az idő, hogy bebizonyítsa, ő a legjobb a világon – sikerült is neki, már negyedik alkalommal.

A döntőbe továbbjutva, Liberecben Lucia Kevicka mérkőzött meg Szász Kitti, s ezúttal is jobbnak bizonyult minden vetélytársánál – szombat este, háromnegyed kilenc előtt valamivel kezdődött a Tipsport arénában a világbajnoki döntő, amelyen Kitti diadalmaskodott.

A negyedik vb-cím megszerzése után Kitti hazautazott, hiszen szoros volt a program – a Ferencváros új stadionjának avatóján lépett pályára, hogy bemutatót tartson virtuozitásából.

minap.hu
Fotó: minap.hu archív
Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2024-07-14 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!