Bulvár

Halálos baleset a 3-as főúton (Új infók, képek, videó!)

2014-08-07 12:54

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE baleset_szikszo_140807_1.jpg

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt augusztus 7-én, 12 óra 10 perckor a 3-as számú főút 193-as kilométerszelvényénél. A baleset helyszínelésének idejére a rendőrség teljes útlezárást rendelt el a főúton Arnót térségében, ezt 5 óra körül feloldották. Ugyancsak késő délután érkezett a hír: a kórházban elhunyt a baleset másik sérültje is.

Az elsődleges adatok szerint egy Miskolcról Szikszó felé közlekedő Renault Laguna típusú személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetirány szerinti bal oldalra és ott frontálisan ütközött egy szemből érkező, ukrán felségjelzésű nyergesvontatóval.Az ütközés következtében a személyautó vezetője, egy 52 éves miskolci férfi a helyszínen életét vesztette, míg vele együtt utazó felesége súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A késő délutáni órákban a rendőrség megerősítette a hírt: a kórházban ő is belehalt sérüléseibe.

A baleset bekövetkezésének körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja.

A rendőrség a helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes útlezárást rendelt el. Terelés az Arnóti körforgalom – 37-es számú főút, Ongai körforgalom – Onga – Ongaújfalu – 3. számú főút Ongaújfalui elágazás kerülő úton biztosított.

baleset_szikszo_140807_2.jpg

Korábban írtuk:

Összeütközött egy kamion és egy személyautó csütörtök kora délután a 3-as számú főút B.-A.-Z. megyei szakaszán, Felsőzsolca és Szikszó között, egy ember életét vesztette. Egy órával korábban a 3-as számú főúton, Kápolna és Kerecsend között szintén halálos baleset történet - szintén kamion és személyautó ütközött frontálisan.

A Szikszó és a felsőzsolcai körforgalom között történt balesetben egy ember meghalt, egy másik súlyos sérülést szenvedett. Tart a helyszínelés és a műszaki mentés, ezért az érintett útszakaszt lezárták, az autósoknak kerülniük kell.Egy órával korábban szintén a 3-as számú főúton történt közúti közlekedési baleset a főút Heves megyei, Kápolna és Kerecsend közti szakaszán, ahol egy kamion és egy személyautó frontálisan ütközött. A balesetben egy ember életét vesztette, egy embert mentőhelikopterrel szállítottak kórházba, míg két embert súlyos sérülésekkel látnak el a mentők. A főút érintett szakaszán továbbra is teljes az útzár.

minap.hu
Fotó: MRFK
Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-03-05 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!