Bulvár

A sebességhatárok nem átjárhatók!

2014-08-07 12:19

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE traffi_130823_fkcs_2.jpg

TISPOL akció lesz Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében is. Holnaptól három napon át fokozottan ellenőrzik a sebességkorlátok betartását a rendőrök.

Nemzetközi közlekedésbiztonsági akció keretében a TISPOL Műveleti Csoport a megengedett legnagyobb sebességre vonatkozó szabályok betartásának ellenőrzését rendelete el, írta a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a megyei rendőr-főkapitányság. Az augusztus 8-9. közötti kontroll Borsod-Abaúj-Zemplén megyében elsősorban az M3-M30-as autópályákra, a gyorsforgalmi és főútvonalakra, a lakott területen belüli útszakaszokra, valamint „baleseti gócpontokra” terjed ki.

traffi_130823_fkcs_7.jpg

A rendőrség az akció során elsősorban a megengedett sebesség betartását ellenőrzi, de erendőr-főkapitányság forgalomellenőrző alosztálya és az Emődi Autópálya Alosztály  munkatársai vesznek részt.

A sebességtúllépés mind Magyarországon, mind a megyében a legelterjedtebb közlekedési szabályszegés és a legfőbb baleseti ok, mely elsődleges a halálos, illetve a súlyos sérülések bekövetkezésében. Másodikként ezt követi az elsőbbségi jog meg nem adása, majd a kanyarodás szabályainak megsértése.

minap.hu

Fotó: minap-archív


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-11-30 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!