Sport

Izgalmas szezon előtt a Jegesmedvék (videóval)

2014-08-07 09:06

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE jegesmaci_szarazedzes_140807.jpg

Fizikai felmérésekkel kezdi, majd magaslati edzőtáborral folytatja a felkészülést a Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapata. a MOL Liga 2014-15-ös évadjára. 

A szokásosnak mondható felmérésekkel, tesztekkel indult a munka a MOL Ligában induló felnőtt csapat két kapusának, nyolc hátvédjének és tizenhárom csatárának.

Majoross Gergely vezetőedző elmondta, két szárazedzést követően szombaton elutaznak másfél hétre a Tátrába, magaslati edzőtáborba, majd augusztus 18-tól lesznek újra Miskolcon, akár naponta háromszor is jégen.

A nyári szünet alatt minden játékosnak egyéni edzésprogramot kellett elvégeznie, így már megfelelő alapokkal indulhatott a felkészülés.
Az első napon megkérdeztek néhány régi és új Jegesmedve-játékost arról, hogyan készült a nyáron, és mit vár az idei szezontól.A csapat vezetőedzője semmi jót nem ígért játékosainak, nagyon kemény, intenzív időszak vár a jégkorongozókra. A sárga-feketék új vezetőedzője maradéktalanul elégedett a játékoskerettel is.
– Ide már nem nagyon kell „lasszózni” a játékosokat, sokan akarnak jönni, akik közül jelen esetben tudtam válogatni, tudtam hozni azokat az embereket, akiket igazán szerettem volna – emelte ki a szakvezető.

Az U8-as korosztálytól a nagycsapatig összesen 250 játékos kezdi, kezdte meg a szezont a Jegesmedvék kötelékében, de a legnagyobb figyelem természetesen a MOL Liga csapatot övezi.
– Nagyon remélem, hogy ez a keret, ahogyan az edző is említette, nagyon erős, s arra is alkalmas, hogy a legnagyobb célt is elérjük… – mondta sejtelmesen Egri István klubelnök.

A csapathoz kapcsolódó információ, hogy az elmúlt szezonban remekül teljesítő Tyler Metcalfe és Matt Boyle, a klubvezetés engedélyével, csak 20-tól kapcsolódik be a közös munkába.
Az alapozást követően felkészülési mérkőzések, tornák várnak a csapatra, majd szeptember 19-én, pénteken indul a bajnokság, amikor a Ferencváros érkezik a népkerti jégcsarnokba.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-03-05 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!