Városinfó

Útjavítások Perecesen

2014-08-05 12:06

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Rendben halad a szilárd burkolatú utcák kátyúzása és a zúzalékosak javítása, hengerezése Perecesen - mondta el kedden Bazin Géza, a terület önkormányzati képviselője a helyszínen.

mszp_sajttaj_140805_fkcs_1.jpg

Kiemelte, többször elhangzott olyan fals információ az egyik ellenzéki párt részéről, hogy Perecesen elhanyagoltak a szilárd burkolatú és a zúzalékos utak. A képviselő szerint ez nem igaz, meg akarják téveszteni a lakosságot. Elmondta, a napokban a Faller, Bellervölgy, Róna, Szinyei Merse Pál, Munkás, Lányi Ernő, Csortos Gyula, Farbaky István, illetve a Jószerencse utcában kátyúztak, javították a szilárd burkolatot. - Ezek a javítások már készen voltak, amikor a „kampánycélú ferdítés” elhangzott - tette hozzá Bazin Géza.

Hangsúlyozta, a zúzalékos utcák esetén is több helyen megtörtént a feltöltés, hengerezés, így például a Meggyes, Híd, Fény, Cseresznye, Almás, Jónáshegy és Koncsorgó utcákban Perecesen és a Fehér Akác Lakóparkban. Ezek a javítások egyrészt a Miskolci Városgazda saját, kátyúzásra, illetve útjavításra rendelkezésre álló keretéből készültek, de a képviselői alapjából is támogatta a munkákat  ott, ahol szükség volt rá - tette hozzá Bazin Géza.

minap.hu

Fotó: F. Kaderják csilla


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-11-29 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!