Sport

Látogatás az uszodában

2014-08-04 21:44

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE uszo_140804_fkcs_5.jpg

Meglátogatta edzés közben Kriza Ákos polgármester a Kemény Dénes Sportuszodában hétfő délután a nyíltvízi junior úszó-világbajnokságra készülő Kiss Attilát. A fiatalember friss Európa-bajnoki ezüstérmes, a világversenyen pedig egyéniben és csapatban is rajthoz áll majd. A versenyt szeptember elején, Balatonfüreden rendezik.

uszo_140804_fkcs_1.jpg

Friss Európa-bajnoki ezüstérmesként készül következő versenyeire Kiss Attila. A Miskolci Sportiskola úszója a Kiss Nikolett, Orosz Ádám budapesti kettőssel vágott neki a zágrábi küzdelmeknek. A csapatversenyben sikerült megszerezni Magyarország második nyíltvízi érmét, egy ezüstöt.

uszo_140804_fkcs_3.jpg

Az MVSI 18 éves ifjúsági válogatott versenyzője most a hazai rendezésű nyíltvízi junior világbajnokságra készül. Balatonfüreden szintén egyéniben és csapatban indul. Célja az éremszerzés egyéniben és csapatban is.

uszo_140804_fkcs_7.jpg

A hétfői edzésen meglátogatta őt Kriza Ákos, aki hosszan elbeszélgetett a fiatal tehetséggel az úszásról, hobbijáról, tanulmányairól, terveiről. Őt és édesapját – aki a felkészülését is segíti – meglepte miskolci ajándékcsomaggal, majd az apukával is elbeszélgetett. Bizonyára volt közös téma, hiszen a polgármester gyermekei közt is van versenyszerűen sportoló. Kriza Ákos jó felkészülést és versenyt kívánt, biztosítva a város figyelméről és támogatásáról Kiss Attilát és édesapját.

minap.hu
Fotó: F. Kaderják CsillaAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-02-20 (Csütörtök)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!