Programajánló

Állatok költöztek a belvárosba

2014-08-02 21:23

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE allati_hetvege_140802ml.jpg_56.jpg

Állatkerti, „tanyasi” állatok, és sok-sok családban élő kutya költözött a Belvárosi Ligetbe két napra. Az Állati Hétvége szórakoztató programjai mellett arra is jó, hogy sok-sok szeretetet adjanak és kapjanak a kilátogatók. És ezáltal is (még) felelősebb állattartók legyenek.

allati_hetvege_140802ml.jpg

Ahogy Gombóc Artúr mindenféle csokit szeret, a kereket, a szögletest, és még a fehéret is – úgy mindenféle kutyának jut most szerep a Belvárosi Ligetben, az okosnak, a szépnek és még a csúnyának is. A kutyát szeretni ugyanis könnyű, felelősen tartani azonban már nem annyira egyszerű. Erre hívják fel a figyelmet a kétnapos, sokrétű, kutyák, kutyások és kutya nélküli állatbarátok számára is szórakoztató rendezvényen.

allati_hetvege_140802ml_5.jpg

A cél érdekében hét civil szervezet szállt be a programba, ami nekik is segíthet – megismertethetik munkájukat, felhívhatják magukra a figyelmet, és így talán támogatókra is szert tehetnek.

allati_hetvege_140802ml_1.jpg

Rendőrkutya-bemutató, terápiás és mentőkutyák, kutyaiskola, szépség-, csúfság- és méretverseny „amatőröknek” – volt bőven kínálat. Azok is kiélhették magukat, akiknél nem laknak állatok. Különösen, hogy az ember legjobb barátján túl terjed az állati kínálat – kitelepült a miskolci állatkert többek között bagollyal, kaméleonnal, de a ház körüli állatokból is beköltözött néhány két napra a belvárosba.Vasárnap többek között a Borsod Dogsport és a Spider Mentőcsoport bemutatójával folytatódnak a programok, de lesz yorki találkozó is.

Cs. M.
Fotó: Mocsári L.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-01-25 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!