Városinfó

Karbantartás miatt bezár a városi sportuszoda

2014-07-31 14:08

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE kemeny_denes_1407010_ja.jpg

Az éves karbantartási munkák, valamint a jogszabályi előírásokban foglalt kötelező vízcsere miatt augusztus 9-24. között zárva tart a Kemény Dénes Városi Sportuszoda – tájékoztatott az uszodát üzemeltető Miskolci Sportcentrum Kft.

Mint közleményükben írják, az augusztus 9-24. közötti időszakban kijavítják, elhárítják azokat a műszaki meghibásodásokat, a rendszeres használatból adódó kopásokat, amelyeket a folyamatos üzemmenet mellett, évközben nem volt lehetőség elvégezni.

kemeny_denes_kerites_140710_ja_1.jpg
A fenti időben az uszodához tartozó területen kialakított Kalandpark utómunkái, a dísztavat határoló kerítés befejezése, illetve az uszoda közvetlen közelében zajló MIHŐ távhővezeték lefektetése is tovább folytatódik.

– A zárva tartással okozott kellemetlenség miatt az uszodát üzemeltető Miskolci Sportcentrum Kft. vezetése és valamennyi dolgozója a nagyközönség elnézését, megértését és türelmét kéri. Az üzemeltető munkatársai, a munkák befejezését követően, augusztus 25-től ismét szeretettel várják minden kedves korábbi és új látogatójukat – zárul a közlemény.

minap.hu
Fotó: minap-archívAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-12-07 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!