DVTK

„Legközelebb nem lesz kegyelem”

2014-07-28 13:17

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE dvtk_puskas_a_140728ml_56.jpg

2–1-es győzelemmel kezdte az idényt a Puskás Akadémia ellen vasárnap a DVTK. Takács Tamás azon dolgozik, hogy legközelebb bemenjenek a helyzetei, Bognár István szerint pedig a nemzetközi kupaszereplés hasznukra válik a bajnokikon is.

A Puskás Akadémia ellen debütált az NB I-ben Takács Tamás, akinek volt 2-3 ziccere, de – ezúttal – nem sikerült értékesítenie a lehetőségeket.

– Élveztük mindannyian a találkozót, így én is – kezdte a támadó. – Volt pár helyzetem, melyeket nem sikerült értékesíteni, de legközelebb ígérem, nem leszek ilyen „kegyelmes”. Nagyon jó volt beszállni, vártam, hogy pályára lépjek. Dolgozok azon, hogy bemenjenek a lehetőségek, minél többet teszek majd ezért is az edzéseken. Úgy érzem, jól játszottunk, voltak persze hullámvölgyek, de a legfontosabb a három pont megszerzése volt. Napról napra próbálom felvenni a ritmust, szerintem egyre jobban sikerül, de úgy érzem, többet tudok, azt szeretném kihozni magamból – emelte ki.

dvtk_puskas_a_140728ml_55.jpg

A DVTK egyik legjobbja a nyitányon a Mezőkövesdtől szerződtetett Bognár István volt, aki nem elégedett maradéktalanul teljesítményével.
– Jó hallani a gratulációkat… Szeretek gólpasszt adni, gólokat lőni, ez most nem sikerült, de a lényeg a győzelem, annál nincs fontosabb, így örülök. A kihagyott helyzet miatt van némi hiányérzetem. Az Európa-ligaszereplés sokat jelent, főleg, hogy sikeres, ráadásul testközelből meg lehet ismerni más futballkultúrákat, melyek más szintet és stílust képviselnek. Ez jó megmérettetés, pozitív „energia- és lelki bomba” mindenkinek, jól tudjuk hasznosítani. Maximalista vagyok, így sosem vagyok elégedett a saját teljesítményemmel, az első félidőt egyéni és csapatszinten is felejtsük el, a második már jobb volt. A győzelem lökést ad csütörtökre, és az Újpest elleni bajnokira is – összegzett a fiatal játékos.

dvtk_puskas_a_140728ml_39.jpg

Bognár István hozzátette, a Krasznodar ellen sokkal nehezebb lesz, mint a bolgárokkal, bár szerinte a Litex Lovecs is erős csapat.
– A játékosok és a klub életében is nagy dolog az El-szereplés. Olyan élmény kell, hogy legyen, melyből a jót szűrjük le. Tudjuk, hogy papíron elég erős csapat az orosz, de nem feltett kezekkel megyünk ki a pályára! – fogadkozott a középpályás.

A DVTK az Európa-liga harmadik selejtezőkörének első mérkőzésén, csütörtök este fél 9-kor az orosz Krasznodart fogadja a debreceni Nagyerdei stadionban, vasárnap pedig Újpesten játszanak bajnokit (20.30) a piros-fehérek.

minap.hu
Fotó: Mocsári L.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-11-27 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!